Kampstart 19:00 i Rødovre Centrum Arean

Så er der sjællandsk klassiker på programmet i aften, hvor Rødovre Mighty Bulls tager imod Rungsted Seier Capital. Det er to hold langt fra hinanden i form og mandskab, der mødes, for Rødovre kommer altså formentlig med et stærkt decimeret mandskab, mens Rungsted Seier Capital begynder at være tæt på stærkeste opstilling og i øvrigt har spillet et par gode kampe mod Herning og Frederikshavn, der har resulteret i sejre.

Så favoritværdigheden er klar, selv om Rødovres unge drenge leverede en formidabel fight i Vojens for nylig, hvor det blev et til et ventet 0-3-nederlag.

- Det er ikke ofte, at man kan være tilfreds, når man taber. Men jeg er nødt til at sige, at forudsætningerne op til kampen ikke var optimale imod ét af ligaens stærkeste hold på udebane. Med mangel på flere af truppens ledende spillere, en ny målmand, der skal spilles i gang, samt allerede inden kampen at være mentalt i underskud, så leverede holdet en stor arbejdsindsats og viste stor moral i 60 minutter, siger Rødovre-træner Magnus Sundquist til klubbens hjemmeside.

Inden kampen var han nødt til at hive to unge backer op fra U20/-1. divisionsholdet til debut for at kunne stille hold:

- De unge backer, Als og Niebling, spillede hele kampen, da vi kun havde fem backs inklusive dem i det meste af kampen, og de gjorde det rigtig godt. Holdet arbejdede hårdt hele kampen og gav vores målmand, Dennis Saikkonen, en god start på holdet, og han viste selv, at han bliver en god tilføjelse, fortsætter han.

Skader/karantæner: Rungsted manglede senest Mathias Røndbjerg, Sebastian Bergholt, Donat Szita og Nichlas Hardt, mens Rødovre i Vojens var uden John Muse, William Rørth, Lasse Carlsen, Jonatan Nielsen, Magnus Povlsen, Nicklas Carlsen, Frederik Kaels, Brady Vail, Anton Linde og Tristan Petersen.

Det forventer vi: Rødovre får meget, meget vanskeligt ved at hente point, men viste i Vojens, at man kan nå langt med fight og vilje. Rungsted skal nok blive presset, men forventningen er, at gæsterne vinder.

Hold øje med: Det er spillere som Oliver Kjær og Jonatan Brinkman, der skal bære Rødovre igennem en aften som denne. Hos Rungsted synes Henrik Hetta stille og roligt at komme i gang. Måske i storform til playoffs?

De indbyrdes kampe: Rungsted har taget 10 point i de fire kampe mod Rødovre hidtil i sæsonen. En enkelt gang har Rødovre vundet i overtid/straffe hjemme.

Statistikken: Rungsted på opadgående kurs med fem point i de seneste to kampe, Rødovre står nu med tre point i de seneste fem matcher.


ViDEO: Højdepunkter fra Frederikshavn-Herning VIDEO: Højdepunkter fra Esbjerg-Odense