Kampstart 20:15 i Rødovre Centrum Arena

Rødovre kommer med størst mulig optimisme ind til dagens kamp efter den første udesejr og ikke mindst en stærkt disciplineret indsats i Esbjerg. Det havde Magnus Sundquists tropper brug for, og tager altså i dag mod SønderjyskE med håbet om at komme tættere på Herlev og Odense, der ligger 13 og 12 point foran i ræset om den sidste plads i slutspillet.

- I Esbjerg spillede vi en god og klog kamp. Vi kom rigtig godt ud og kunne uden problemer have været foran med mere end 2-0.  Vi blev lidt overraskede over, de satte tempoet op i anden periode, men jeg synes alligevel, at vi stod godt i mod på en klog måde, siger Magnus Povlsen til klubbens hjemmeside. 

- Så det vi skal tage med til i morgen mod SønderjyskE, er den måde, vi holdt os til vores systemer og blive ved med at ligge et hårdt pres i deres zone og spille klogt tilbage i banen alle fem på isen. Så er jeg sikker på, vi kan tage tre point igen på hjemmebane i morgen, lyder det fra Mighty Bulls-backen.

Rødovre har altså været i aktion for et par dage, mens sønderjyderne kommer fra en længere Corona-pause. Mario Simioni er både kampsulten og bekymret. 

- Det bliver dejligt at skulle spille kamp igen. Alle er jo klar over vores situation og hvorfor vi måtte aflyse fire kampe, men nu er vi på banen igen.
Det er jo ingen hemmelighed, at Rødovre har kunnet træne og spille kampe, mens vi har ligget stille – de fik et stort selvtillidsboost i Esbjerg og det er naturligvis en fordel for dem, men jeg føler at vi har gjort alt det vi kan, for at forberede os bedst muligt, siger SønderjyskE-træneren.

Spillerne har forsøgt at holde sig i gang, mens vi var lukket ned og de er virkeligt gået til den til træning, da vi endelig kom på is igen. Mandskabsmæssigt ser det godt ud. Der er spørgsmålstegn ved en enkelt der havde et uheld der ikke var ishockeyrelateret, lyder det fra Mario Simioni. 

HUSK KAMPEN SENDES PÅ TV2 PLAY. Olaf Eller er kommentator i Rødovre Centrum Arena. 

Skader/karantæner: Altså en enkelt mand ude hos SønderjyskE, der har sagt farvel til Shawn O'Donnell og William Boysen for sæsonen. Rødovre manglede senest John Muse, Nicklas Carlsen og Maksim Popovic i Esbjerg.

Det forventer vi: At Rødovre vil komme flyvende og forsøge at udnytte "kampfart i benene" fra Esbjerg-kampen. Helt åben affære. 

Hold øje med: William Rørth stod en fin kamp i Esbjerg og får stensikkert genvalg i aften om Muse er med eller ej. Dermed en spændende duel mod enten Galbraith eller Henriksen i SønderjyskE-buret.

De indbyrdes kampe: Rødovre vandt den første på hjemmebane med 2-1, men har siden fået gevaldige klø af sønderjyderne, der har vundet 6-0 og 5-0 i Frøs Arena.

Statistikken: SønderjyskE har ikke tabt i ordinær tid i de seneste fem kampe op til "Corona-breaket". Rødovre havde inden julenederlaget til Rungsted ikke tabt i seks hjemmekampe på stribe. 

 


OPTAKT: Herning Blue Fox-Herlev Eagles RETRO: Det stod i avisen: ”Han er AaBs næste landsholdsspiller”