Kampstart 19:00 i Bitcoin Arena

Rungsted er revancheklar efter et i de flestes øjne uventet nederlag mod SønderjyskE i Metal Final4-semifinalen fredag aften. 

Her levede Rungsted ikke helt op til hverken egne eller omgivelsernes forventninger og spørgsmålet er, om det var Rungsted, der spillede en kamp under niveau, eller om man blev låst fast af et taktisk stærkt SønderjyskE-mandskab, der i perioder stressede Rungsted-mandskabet ganske meget. 

Det var formentlig en blanding af begge dele.

Så Odense skal nok få sit at se til i aften i Bitcoin Arena mod et Rungsted-mandskab, der som oftest har godt tjek over fynboerne i de indbyrdes kampe. 

Vi skal helt tilbage til december 2017 for at finde den seneste Odense-sejr over Rungsted, og det er en bemærkelsesværdig lang stime i en liga, hvor holdene tørner sammen fem-seks gange pr. sæson.

- De har spillet godt i lang tid, men det har da nok været en streg i regningen, at de ikke kom i pokalfinalen her i weekenden, siger Odenses administrerende direktør Ole Nielsen, der ligeledes påpeger, at målet for den resterende del af sæsonen er at gøre en god figur. 

Naturligvis gælder det for spillerne også om at spille for kontrakter til den kommende sæson, og de mange nye folk, der er kommet ind, er formentlig også taget til Fyn i håbet om en ny kontrakt. 

Hold øje med: I den forbindelse værd at kigge på Georgs Golovkovs, der spillede et par fine kampe lige op til Metal Final4-pausen. Hos Rungsted var Shane Hanna stærkt spillende i Metal Final4-semifinalen mod SønderjyskE.

Det forventer vi: At Odense-spillerne virkelig kommer til at arbejde for føden i aften mod et Rungsted-hold, der kommer til at sætte tempo fra første sekund. 

Historikken: Som skrevet ovenfor: Rungsted har styr over Odense - også i denne sæson. Fire sejre og en målscore på 26-9 er resultatet af de hidtidige kampe i sæsonen.

Skader/karantæner: Rungsted var i Aalborg i weekenden uden Jacob Gammelgaard, Mathias Røndbjerg og Mathias L. Hansen, mens Odense på det seneste har savnet Henry Hardarson og Christopher Kamph. 

Statistikken: Frederik Bjerrum fik små syv minutter på isen for Rungsted i fredags. Måske mere istid til ham i dag for at få "hjulene i gang"? Hos Odense ser formbarometeret ikke helt dårligt ud med fire point i de seneste fire kampe og en række yderst respektable indsatser, senest mod Herning, hvor 3-6-kampen var tættere end cifrene viser. 


MATT SALHANY er ny angriber hos SønderjyskE OPTAKT: SønderjyskE-Rødovre Mighty Bulls