Kampstart 20:00 i Bitcoin Arena

Efter nederlaget i Vojens onsdag aften, er det et "must win" for Rungsted Seier Capital i den fortættede kamp om Metal Final4-pladserne.

- SønderjyskE var bedre i første periode, men desværre var vi for ineffektive i anden periode, hvor vi dominerer. Vi skaber chancer, men vi skal være lidt mere desperate på de løse pucke, samtidig med, at vi også skal bevare roen, når vi har de store muligheder, sagde Rungsted-kaptajn Marcus Olsson efter kampen i Vojens.

- Det var en fornuftig kamp, men vi er der ikke helt i 60 minutter og det skal vi lære. Det handler om at være hundrede procent til stede i enhver situation, tilføjede han.

Så det er formentlig den indstilling, Herlev-gæsterne kan forvente i aften af hjemmeholdet.

Eagles arbejder med en minimal mulighed for Metal Final4. Hvis den skal bibeholdes, kræves der tre point i aften i Rungsted - intet mindre.

Herlev spillede en ikke specielt inspirerende kamp mod Odense Bulldogs senest. En kamp, hvor fynboerne dominerede totalt i anden periode og på den måde afgjorde kampen uden de store problemer.

Eagles kunne ikke bryde igennem et Odense-hold, der var i ganske stor kontrol i tredje periode, og de kreative elementer skal findes frem hos ørnene igen - og det skal være holdspil, ikke individuelle præstationer.

Det forventer vi: Et Rungsted-hold, der fortsætter trenden fra slutningen kampen i Vojens, hvor holdet kom godt ud af kampen. Men det bliver en vanskelig omgang mod Herlev, der stensikkert vil komme ud til kampen med størst mulig koncentration for at vende den dårlige kamp mod Odense.

Skader/karantæner: Rungsted manglede Frederik Bjerrum senest i Vojens, mens Herlev mod Odense var uden Simon Aasmul og den vigtige svenske angriber Alexander Lindqvist-Hansen.

Hold øje med: Der er flere af Herlevs imports vi ikke rigtig har set dominere endnu. Bliver det i aften, at de nye folk viser sig frem? Rungsted havde Matt Pompei som en af målscorerne.

Historikken: Det første opgør i sæsonen blev i den grad et Matthias Asperup-show. Herlev-forwarden scorede tre gange og afgjorde kampen i overtiden. Herlev vandt 4-3 i Spar Nord Arena.

Statistikken: Lukas Horak står med 91.86 procent hos Herlev, mens svenske Isak Wallin, der formentlig er i Rungsted-buret i aften, står med lige nøjagtig 90 procent på den seneste opgørelse.

OPTAKT: Aalborg Pirates-SønderjyskE En spilledags karantæne til Nicolai Bryhnisveen, SønderjyskE