Kampstart 19:00 i Sparekassen Danmark Isarena

Aalborg er ude efter revanche i aftenens absolutte topopgør.

SønderjyskE - førerholdet - kommer på besøg i Sparekassen Danmark Isarena og altså med en sejr på 4-3 i de to klubbers seneste opgør, der endte med at blive en tæt affære i Frøs Arena.

Det kan også sagtens ske i aften, hvor begge hold er landet efter gode kampe i midtugen.

SønderjyskE vandt onsdag aften med 4-2 over Rungsted og tog et kæmpe skridt mod Metal Final4-pladsen efter en helt igennem solid indsats, mens Aalborg som det første danske hold nogensinde fik taget point fra en kollega fra SHL. 

Det var i Luleå, at Pirates formåede at hente 1-1 efter 60 minutter, inden det blev til nederlag i overtiden.

Men der var stor tilfredshed med indsatsen i Aalborg, der nu kan koncentrere sig fuldstændig om Metal Liga-arbejdet og i første omgang pladsen i Metal Final4, hvor Pirates er forsvarende mester.

SønderjyskE var også med i Final4 i sidste sæson og træner Mario Simioni gør følgende status før aftenens kamp:

- Aalborg viste klasse i tirsdagens kamp mod Luleå og de kommer med fart i skøjterne og vil helt sikkert komme blæsende ud af starthullerne i morgen aften. Vi skal “møde op” og være helt klar fra start. Vi skal også spille med omtanke og forsøge at tage kloge beslutninger for fejl vil blive straffet, lyder det fra den sønderjyske cheftræner.

Det forventer vi: Et Aalborg-hold, der vil forsøge at trykke hårdt på fra start som altid på hjemmebane. Spørgsmålet er om SønderjyskE kan stå imod i aften også med Bryhnisveen ude.

Skader/karantæner: Altså netop nu karantæne til Nicolai Bryhnisveen for SønderjyskE, der mod Rungsted også manglede Villiam Haag, Mathias Borring og Alex Lavoie. Aalborg spillede i Luleå uden Højbjerg-tvillingerne, Andreas Nielsson og tjekkiske Lukas Buchta.

Hold øje med: Der er øjne på den "nye vilde" Aalborg-angriber Magnus Boesen, der har gjort det godt på det seneste og i Luleå spillede sammen med Thomas Spelling og Patrick Bjorkstrand. Og fortsætter vi med de unge, så var Mikkel Skov i SønderjyskE's førstekæde, mens Mathias Kløve lavede sit første point mod Rungsted. 

Historikken: Første match mellem de to mandskaber blev spillet i Frøs Arena med en SønderjyskE-sejr på 4-3 til følge. Sønderjyderne førte 4-1 til slutfasen, hvor Aalborg kom stærkt igen.

Statistikken: SønderjyskE og Aalborg er etter og toer i tabellen, men rammer midten af tabellen i formbarometeret med otte point for de seneste fem kampe.

 


Morten Andreasen tilknyttes Mighty Bulls som videocoach OPTAKT: Rungsted Seier Capital-Herlev Eagles