Kampstart 19:00 i Bitcoin Arena

Vi har et dobbeltopgør i aften og i morgen, når Rungsted og Odense tørner sammen. Første del af festen foregår i Bitcoin Arena i aften, hvor Rungsted kan spille sig i Metal Final4 med to point - altså enten en sejr i overtid eller ordinær. 

Der er ingen tvivl om, at Rungsted er favorit til at snuppe en af de sidste billetter, for de forsvarende Final4-vindere har såmænd også kampen i morgen i VinMedKant Arena til at sikre sig de nødvendige point. 

- Det vil være en stor skuffelse, hvis ikke vi tager de nødvendige point og kvalificerer os til Metal Final4 med muligheden for at forsvare vores titel i den sidste weekend i januar, siger Rungsted-direktør Thomas Friberg i klubbens kampprogram. 

Som forhindring står gæsterne fra Odense, der kommer fra 0-7 i Herning i fredags og faktisk også står med akut behov for point efter at midtjyderne også sejrede i Frederikshavn. Fynboerne skal ind til landsholdsbreaket med kontakt til de øvrige hold, ellers kan sæsonen blive lang for Odense.

Derfor må der være en vis "desperation" i Odense-truppen, der har fire hårde dage foran sig, der faktisk kan komme til at definere sæsonen.

Udover opgørene i Rungsted spiller Odense søndag eftermiddag på udebane i Herning, som bliver et slags skæbneopgør for Bulldogs. 

Historikken: Bortset fra en enkelt kamp, der endte i overtid, havde Rungsted fuldstændig tjek over over Odense i sidste sæson med 14 ud af 15 mulige point. 

Det forventer vi: At Odense får det vanskeligt, hvis Rungsted finder den speed og det koncept, som nordsjællænderne ifølge eget udsagn ikke helt havde med i store dele af kampen mod Herlev for nylig. 

Statistikken: Trods nederlaget i Herlev tirsdag aften ligger Rungsted stadig etter i formbarometeret, der tæller de seneste fem matcher. Odense er i den sammenhæng næstdårligst med fem point i de seneste fem kampe, kun "undergået" af Frederikshavn. 

Skader/karantæner: Rungsted har Juuso Pulli tvivlsom efter "en hård medfart" tirsdag aften i Herlev, mens Odense stadig spiller uden Wittendorf og Lucas Bjerre Rasmussen.

Duellen: Evan Cowley står overfor den stærke offensiv, og han kan sagtens få sit at gøre med, når Mario Lucia går på mål i aften. Den store amerikaner er ved at komme i gang efter en træg sæsonstart. 

 


Gentofte Stars: Ikke i tvivl om, at vi kan være med VIDEO: Metal Ligaen TV med Joachim Holten Møller