Gentofte mener det seriøst i forhold til deltagelse i Metal Ligaen i den kommende sæson, understreger sportschef Karsten Arvidsen

Gentofte Stars meddelte for nylig, at klubben er klar til at satse på Metal Ligaen frem mod den kommende sæson. Og på bt.dk, der har talt med Stars-ansigterne Arvidsen og Duus, underbygges og understreges ambitionerne.

- Jeg er ikke i tvivl om, at vi økonomisk og sportsligt kan være med i Metal Ligaen, siger sportschef Karsten Arvidsen. 

- Inden for ungdomsishockey er vi allerede på landkortet med en af de største afdelinger i Danmark og ikke færre end syv spillere på U16-landsholdet. Målet næste år er at få hold i både Metal Ligaen og 1. division. Der er spillere nok i dansk ishockey. Mange venter bare på at få en chance. Vi har en treårsplan og en stjernetråd, som skal gøre os til Danmarks mest attraktive klub at spille ishockey i, siger Arvidsen til bt.dk. 

Jesper Duus, der er ansat som direktør for den nye Gentofte-konstellation understreger, at de to "gamle makkere" arbejder rigtig godt sammen, og at der er god, professionel kemi mellem dem.

Hvad der næsten er mest vigtigt for Gentoftes nye satsning er, at Ligaforeningen nu er meget positiv over for en Gentofte-tilbagevenden i sæsonen 2020/21.

- Det ser sobert, robust og ordentligt ud, dét arbejde Gentofte Stars er i gang med. Jeg håber og tror på en udvidelse af ligaen til ti hold den kommende sæson, siger Klaus Rasmussen, SønderjyskE-direktør, der er formand for Ligaforeningen - også til bt.dk. 

Han taler om en tæt dialog mellem parterne, og dermed er der altså for alvor antydninger af, at Stars igen kan tilslutte sig Metal Ligaen. 

Gentofte forlod Metal Ligaen efter sæsonen 2017/18, hvor klubben røg ud af playin og i øvrigt var igennem et par kaotiske måneder op til sæsonens afslutning.

Men nu blæser altså nye og positive vinde over Gentofte Stars, der ligner et hold nummer 10 i Metal Ligaen i den kommende sæson. 


Frederikshavn lejer finsk målmand OPTAKT: Rungsted Seier Capital-Odense Bulldogs