Kampstart 19:30 i Bitcoin Arena

Spillerne skal selv sørge for at finde atmosfæren frem i aften til den sjællandske klassiker mellem Rungsted og Rødovre i Bitcoin Arena, der som bekendt bliver spillet uden folk på lægterne overhovedet. 

Rungsted går som tophold naturligt ind som favoritter - også efter at have leveret en bundsolid indsats mod Aalborg for nylig.

Det var vigtig for Erik Hjalmarssons mandskab at holde nullet mod Pirates efter seks kampe med over fem mål i gennemsnit mod Pirates. Samtidig noterede Cristopher Nihlstorp sig sin første shutout i Rungsted-trøjen, så det blev på alle måder en fin søndag eftermiddag for nordsjællænderne, der dermed stadig er på jagt efter Aalborg på førstepladsen.

Med Odenses tre Corona-point mod Herning er Rødovre ikke helt fri af for at kigge nedad i tabellen efter nederlaget mod Herlev søndag, og Mighty Bulls skal - med Odenses tre point in mente - også gerne have det samme antal ud af matcherne mod Rungsted og Herlev i julen.

Vi har endnu ikke set så meget til Mitch Callahan, der nu burde have overstået sin "opvarmningstid" og må begynde at spille en større rolle i Rødovre-angrebet. Amerikaneren har et cv med, der bør række til en god pointhøst i Metal Ligaen. 

Historikken: Det er fjerde gang, de to hold mødes. Det er blevet til otte point til Rungsted i form af smalle sejre: 3-1, 4-3 og 4-3 efter overtid.

Statistikken: Jonas Røndbjerg fik 12 minutter for Rungsted i sin comeback-kamp for klubben, mens man noterer sig, at Anthony Manavian bliver brugt flittigt hos Rødovre. Han spillede over 25 minutter mod Herlev, men fik også -2 i plus/minus-statistikken.

Det forventer vi: At Rødovre via tempo og disciplin forsøger at spille lige op med favoritterne, der synes at have en anelse problemer med at tøjle Rødovre i denne sæson. Er det i aften, Rødovre tager det sidste skridt og overrasker?

Hold øje med: Matthias Persson og Steffen Klarskov, der begge nettede to gange i søndagens kampe.

Skader/karantæner: Rungsted mødte op mod Aalborg uden Mathias L. Hansen, Nikolai Gade og Joachim Holten Møller, mens Rødovre måtte undvære Marco Illemann, Benjamin Mauritzen, Nikolaj Zorko, Jonatan Nielsen og Magnus Carlson senest mod Herlev.

 


UGENS HOLD: Se hvem der er med lige her TO KAMPE MELLEM HERNING OG ODENSE er aflyst på grund af Covid19