Kampstart 19:00 i Bitcoin Arena

Rungsted kan nå det endnu. 

Metal Final4 er ikke helt slukket for de forsvarende danske mestre, men det kræver en regulær slutspurt og noget, der ligner mindst fem sejre i de kommende matcher op mod kamp 16, hvor det knækker.

Og helst ikke nederlag mod direkte konkurrenter som SønderjyskE, der kommer på besøg i aften.

Vinder SønderjyskE i aften, bliver det meget vanskeligt for Rungsted at hente Mario Simionis mandskab, så derfor er det en nøglekamp, der udspiller sig i det nordsjællandske denne tirsdag.

Rungsted har haft en god uges pause siden det ærgerlige exit fra CHL, og kan nu fuldt ud koncentrere sig om Metal Ligaen, og der er næppe tvivl om, at Erik Hjalmarssons mandskab vil komme som skudt ud af en kanon i resten af efteråret.

SønderjyskE svinger op og ned og kommer fra 0-4 i Frederikshavn søndag eftermiddag.

- Det var ikke vores dag i søndags i Frederikshavn og der var også flere tidspunkter i kampen, hvor vi ganske enkelt ikke arbejdede hårdt nok. Det går ikke, hvis vi vil gøre os forhåbninger om point i kampen i morgen. Rungsted har fortsat en teoretisk chance for at komme med til Final4, så vi ved de vil komme ud med ild og desperation i øjnene og det desperationsniveau skal vi ud og matche, siger Mario Simioni til klubbens hjemmeside.

Skader/karantæner: Rungsted har haft tid til at restituere, så mon ikke vi ser et hjemmehold, der kommer ud i noget, der ligner stærkeste opstilling i aften? SønderjyskE fik ikke Cam Brown klar søndag, ligesom Yannick Vedel og Anton Öhman også sad ude. 

Det forventer vi: En stenhård match, hvor begge hold er klar over vigtigheden i at vinde i ordinær tid. De første 20 minutter bliver uhyre vigtige for Rungsted efter en relativ lang kamppause.

Hold øje med: Nikolaj Rosenthal har ikke haft frygtelig meget gang i scoringerne i indeværende sæson. Måske kommer han i gang i aften? Hos SønderjyskE har Shawn O'Donnell på alle måder været den mest markante import og han vil også gerne spille Metal Final4 i denne sæson.

De indbyrdes kampe: Det er lige præcis en måned siden, de to hold mødtes i Frøs Arena på en dag, hvor både SønderjyskE var langt nede med skader. Den match vandt sønderjyderne 4-0. 

Statistikken: Rungsted har de seneste sæsoner været en målmaskine, men står blot noteret for 2,5 mål pr. kamp i denne sæson. Endnu værre står det til for SønderjyskE's produktion, der hedder 2,36 mål pr. kamp. 

 


OPTAKT: Esbjerg Energy-Aalborg Pirates VIDEO: Højdepunkter fra Odense-Herlev