Kampstart 16:00 i Frøs Arena

SønderjyskE tager imod Frederikshavn White Hawks i eftermiddag, og det er vel med sønderjyderne som ret tung favorit. Efter 7-0 hjemme i en træningskamp, vandt SønderjyskE det første indbyrdes opgør mellem de to hold med sikre 4-0 i Frederikshavn.

Så mentalt er de lyseblå et stykke foran eftermiddagens modstander.

Omvendt har Frederikshavn ofte været i stand til at nappe sejre med hjem fra Sønderjylland. 

Vi spiller altid tætte kampe imod Frederikshavn og det bliver sandsynligvis ikke anderledes søndag eftermiddag, siger SønderjyskE-træner Mario Simioni til klubbens hjemmeside. 

- De spillede en god kamp i Aalborg fredag aften, hvor de med lidt held kunne have bragt sig afgørende foran i starten, så vi skal virkeligt være klar fra start. De vil lige som vi, gerne med til Final4, så det er vigtige point der er på spil, fortsætter han. 

- Vi viste styrke og god moral, da vi i tirsdags kæmpede os tilbage i kampen imod Herning – kan vi finde den intensitet frem søndag og sætte 60 minutters god ishockey sammen, så er der også muligheder for at sætte point ind på kontoen, lyder det fra Mario Simioni.

Trods nederlaget på 2-4 i Aalborg - en tæt kamp - var der nogenlunde tilfredshed i White Hawks-lejren efter kampen fredag aften.

- Vi er kommet fint i gang, og vi har vist, at vi kan være med mod alle hold, og det er noget, som vi bestemt kan bygge videre på. Vi har set, at hvis vi bare arbejder hårdt, så kan vi slå alle, siger den nye forward Jacob Møller Jensen, der er kommet fra netop Aalborg til Frederikshavn.

Det forventer vi: At SønderjyskE kommer med fuld skrue og forsøger at trykke Frederikshavn ned fra start. Hjemmeholdet er favorit også med seneste indbyrdes opgør in mente.

Hold øje med: William Boysen bliver nærmest bedre og bedre sæson for sæson og er vokset til at blive en nøglespiller for SønderjyskE. Hos Frederikshavn kan finske Halme blive en vigtig brik i eftermiddag.

Skader/karantæner: Mathias Borring og Alex Lavoie har stadig været ude for SønderjyskE, mens Frederikshavn senest manglede Jonas Jakobsen og Jesper Jensen mod Aalborg. 

Statistikken: Galansky tog 37 af 40 skud i fredags og bliver udfordret af Charlie Combs, der har scoret i fem af seks kampe hidtil. 

Historikken: Frederikshavn vandt fire af seks kampe i fjor, men har altså tabt den første match i denne sæson med 0-4 mod sønderjyderne. 


OPTAKT: Rødovre Mighty Bulls-Esbjerg Energy HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra Rungsted-Rødovre