Kampstart 18:00 i Frøs Arena

Da SønderjyskE senest tog imod Rødovre, endte kampen med en 6-0-sejr til hjemmeholdet, der ikke havde de mindste problemer med at køre et nederlagsramt Mighty Bulls-mandskab midt over.

Sådan kommer det ikke til at spænde an i aften, når klokken bliver 18 i Frøs Arena.

- Det er et helt andet Rødovre hold der kommer i morgen end det, der tabte 6-0 hernede sidste gang. De har tanket masser af selvtillid og har rent faktisk hentet point i fire ud af de fem kampe, de har spillet siden kampen hernede. Vi har en plet, vi skal have vasket af efter kampen i Frederikshavn, hvor vi først kom ordentligt i gang i 3. periode, siger Mario Simioni til klubbens hjemmeside. 

- Nu er det back to basis og det betyder stenhårdt arbejde og simpelt spil. Vi skal være det hårdest arbejdende hold på isen og vi skal være klar fra start – er vi det, så er der også gode muligheder for en sejr, lyder det fra cheftræneren. 

Rødovre kom fra weekendens kampe mod Rungsted med to point og ville gerne have haft mere. Til gengæld kunne træner Magnus Sundquist glæde sig over, at det for første gang i 19 kampe - inklusive overtid/straffe - lykkedes for Rødovre at besejre Rungsted. 

- Vi spiller som et hold og spiller rigtig god ishockey for tiden, og det er jeg meget glad for at se. Nu har vi spillet en del kampe, og vi har kun spillet to dårlige perioder – og det var anden og tredje periode sidst mod SønderjyskE, siger han til klubbens hjemmeside. 

- SønderjyskE er et godt hold, det vi ved og har vi har respekt for dem. Så nu skal vi nulstille os, og være klar til en ny kamp. Vi skal fortsætte vores spil, vise spilglæde og stadig træffe de rigtige beslutninger. Vi skal møde op med optimisme og fart, så vi kan blive ved med at lave gode præstationer, lyder det fra Sundquist.

Skader/karantæner: Jonatan Nielsen sad over i lørdagens kamp, da familien blev forøget, men forventes tilbage tirsdag. Herudover er der et par ”spørgsmålstegn” på skadesfronten, som afklares til mandagens træning, skriver Mightybulls.dk. SønderjyskE var i Frederikshavn uden Mike Little, Anton Öhman, Mikkel Jensen, Jonas Borring, Mike Szmatula og unge Jeppe Müller. 

Hold øje med: Vigtigt for Rødovre, at importspillerne kommer i gang og løfter sig. Der var gode takter i lørdagens kamp, hvor Brady Vail og Brendan Harms spillede hovedroller. Hos SønderjyskE tog Matt Salhany et par udvisninger, men kom ikke på pointtavlen i Frederikshavn. Det skal vendes om i aften, hvis træner Simioni skal være tilfreds. 

Det forventer vi: En kamp, der sagtens kan blive tæt og jævnbyrdig. Et SønderjyskE-hold, der måske mangler en del bærende spillere kan sagtens få det svært mod et Rødovre-hold, der er i godt humør.

De indbyrdes kampe: Tredje møde i denne sæson. Rødovre vandt 2-1 på hjemmebane, mens SønderjyskE vandt 6-0 i Frøs Arena i den dårligste kamp, Rødovre har spillet under Sundquist. 

Statistikken: Det har hørt til sjældenhederne, at Rødovre er oppe over modstanderen i formtabellen, men det er såmænd tilfældet før i aften, hvor Rødovre står med syv point i de seneste fem kampe, mens SønderjyskE står med seks point for samme periode. 

 

 

 


Mathias Bau måtte udgå i Frederikshavn - afventer besked Dårlig start kostede Herning dyrt