Efter en intensiv søgning er Hernings erstatning for Simo-Pekka Riikola fundet i form af endnu en canadisk spiller, som Blue Fox allerede jagtede i sommers

Den 29-årige canadiske back, Jonathan Racine, er således ankommet til Herning, og bliver tilføjet holdet i jagten på titlerne til Blue Fox. Da man hos blårævene fandt ud af, at der skulle findes en erstatning for Simo-Pekka Riikola, så var det oplagt at kigge blandt de tidligere emner. 

Det skriver Herning Blue Fox i en pressemeddelelse, hvor Racine præsenteres således: 

Jonathan Racine har spillet godt 300 kampe i AHL ligesom han også nåede sin NHL debut for Florida Panthers. I de seneste sæsoner har Racine optrådt i den stærke finske Liiga, den østrigske ICEHL, Allsvenskan og senest i den norske liga.

- Det er ikke ofte, at vi kan tiltrække en spiller med sådan et CV til Danmark. Men denne gang var det heldigvis ikke et spørgsmål om løncheckens størrelse for Jonathan, men om omgivelserne, fællesskabet og muligheden for at vinde titler, som var vigtigst for ham. Herudover hjælper det naturligvis også, at Jonathan Racine og Kevin Tansey er rigtigt gode venner efter at have spillet sammen i HC Innsbruck for et par sæsoner siden ", fortæller Daniel Nyegaard fra Blue Fox

Jonathan "Razor" Racine beskrives som en hårdt spillende og kontant back med sine forcer i det defensive spil, men tiden i europæisk ishockey har også udviklet hans færdigheder med pucken.

"Da jeg spillede i Nordamerika fandt jeg hurtigt ud af, at hvis jeg skulle have en chance for at spille i NHL, så skulle det være via mine defensive færdigheder, være en holdspiller og bruge min stærke fysik, men efter at jeg har spillet i Europa i nogle sæsoner, så har det også udviklet mit spil med pucken og mine offensive færdigheder", siger Jonathan Racine.

- Jeg glæder mig meget til at komme i gang i Herning. Min agent fortalte mig, at Herning er en speciel klub med gode faciliteter, sammenhold og en stærk vinderkultur, og efter at have set omgivelserne og mødt menneskerne i klubben, så er jeg fuldt ud overbevist om, at dette er det rigtige valg for min karriere, og for mig på et personligt plan, siger Racine. 

Jonathan Racine overtager trøje nummer 3 hos Blue Fox. 


OPTAKT: Herlev Eagles-Aalborg Pirates OPTAKT: SønderjyskE-Herning Blue Fox