Rungsted-målscoreren tog store skridt i den forgangne sæson

Rasmus Andersson blev rygtet videre ud i verden - ikke mindst til Jylland - da sæsonen sluttede med Rungsted-guld i Aalborg. Men den dygtige målscorer Andersson endte med at blive hos de danske mestre. I et interview med klubbens medieteam begrunder han sin beslutning.

- Jeg er fortsat i en alder, hvor udvikling er prioritet nummer et for mig. Jeg havde gode samtaler frem og tilbage med min agent, hvilket i sidste ende endte med en kontrakt her. Det afgørende blev de sportslige forudsætninger på isen, hvor mig og den sportslige ledelse i klubben, har haft gode dialoger omkring den videre udvikling af mit spil, siger han i interviewet. 

- Jeg havde en rigtig god sæson sidste år, men det var der også flere grunde til. Jeg har udviklet mit "mindset" meget det seneste år, hvor fokus i langt højere grad har været på præstation og forberedelse. Ved at tage en dag ad gangen, så bliver de udfordringerne og det pres man udsættes for langt mere overskueligt. Jeg elsker jo at spille ishockey og vil egentligt bare gå ud og nyde en sæson med fans på lægterne, lyder det fra Rasmus Andersson, der også bliver spurgt om, hvor han vil udvikle sit spil. 
- Jeg vil alt i alt gerne være mere konsekvent, hvilket vil hjælpe min fremtidige karriere. Nu glæder jeg mig bare til at hilse på alle fans igen, høre champagnebugten synge og kæmpe om guldet igen, lyder det fra Andersson. 

Rasmus Andersson satte i sidste sæson 61 point i 58 kampe for Rungsted, inklusive slutspil og må være en hed kandidat, når årets danske spiller i Metal Ligaen skal kåres i begyndelsen af den nye sæson. 

 

 


VIL SPILLE EUROPÆISK PÅ HJEMMEBANE: Aalborg søger om Continental Cup Mathias Borring på langtidskontrakt i SønderjyskE