Forwarden spiller de kommende tre sæsoner i barndomsklubben

Den unge forward Mathias Borring Hansen har forlænget sin kontrakt med SønderjyskE med tre sæsoner, så den løber helt frem til sommeren 2024.
Det skriver SønderjyskE i en pressemeddelelse her til middag. 
- Mathias Borring Hansen var vel nok den helt store positive overraskelse i sidste sæson. Han er en af Metal Ligaens hurtigste spillere, og han krydrede det i sidste sæson med en god målnæse og masser af fight og fysik.

- Talentet har vi aldrig betvivlet, men han tog et stort skridt frem i sidste sæson, hvor han også kom op og spillede i første- og andenkæden. Nu får han en lang kontrakt, så han får de bedste betingelser for at udvikle sig yderligere, og hvis han fortsætter med at være ydmyg og arbejde hårdt, kan han gå hen og blive en af danskerprofilerne i Metal Ligaen, siger SønderjyskE-direktør Klaus Rasmussen.

Mathias Borring Hansen glæder sig over kontraktforlængelsen og ser frem til nye spændende opgaver med SønderjyskE Ishockey.

- Jeg synes først og fremmest, at jeg har udviklet mig meget i mine første tre år, og jeg ser fortsat rigtig gode muligheder for at udvikle mig yderligere. Jeg glæder mig især til at spille Champions Hockey League og prøve mig af på internationalt niveau. Derudover glæder jeg mig også til at bygge videre på de forrige sæsoner og forhåbentligt kunne være med til at bringe mesterskabet til Vojens igen.

- Vi har et fantastisk setup hele vejen rundt med en masse frivillige, der gør et kæmpe stykke arbejde, samt en super gruppe drenge, som har gjort, at beslutningen ikke var svær at træffe. Sidst, men ikke mindst, har vi jo også Danmarks bedste supportere, som jeg har savnet og ser utrolig meget frem til at have tilbage i hallen fra næste sæson, siger Mathias Borring Hansen.

Rasmus Andersson: Udvikling har stadig højeste prioritet SPAR NORD ARENA er en realitet i Odense