Nyt arenanavn blev afsløret i eftermiddag i det fynske

Odense Bulldogs har en ny arenapartner klar.

Det afslørede direktør Ole Nielsen på et velbesøgt sommermøde for presse og sponsorer denne fine tirsdag eftermiddag, hvor ishockeysæsonen 2020/21 lakker mod enden og meget snart bliver afløst 2021/22-sæsonen.

Det glæder de sig til i Odense, hvor Spar Nord bliver ny arenasponsor og hvor der i det hele taget er godt gang i forretning og sponsorsalg, lød det fra Nielsen på podiet. 

Også hos Spar Nord Arena glæder man sig over at have arenanavnet i hus. 

- Vi er meget begejstret over udviklingen i Odense Bulldogs og bliver med denne aftale en endnu større del af den positive fremgang, hvor vi i fællesskab skal bringe Bulldogs tilbage i toppen af dansk ishockey. Hos Spar Nord har vi en pionerånd, hvor vi konstant udvikler og bygger på. Denne kultur og ånd matcher værdierne i Odense Bulldogs og genrejsningen af klubben, som i øjeblikket er i fuld gang og vi glæder os rigtig meget til at være en del af rejsen, siger Uffe Staal Knudsen, der er direktør for Spar Nord Odense. 

- Som landsdækkende bank er aftalen en essentiel del af vores strategi, hvor særligt den nye TV-aftale giver Spar Nord Arena en markant national eksponering, der passer som fod i hose med strategien om at øge vores synlighed. Derfor vil vi også som partnere være aktive i Odense Bulldogs, hvor vi vil være synlige og aktive i både arenaen og i netværket med de mange aktiveringsmuligheder, som navnesponsoratet med Spar Nord Arena giver os, tilføjer han. 


Mathias Borring på langtidskontrakt i SønderjyskE Ung back er klar: Holzmann tager yderligere to sæsoner i SønderjyskE