Der var ikke meget at tænke over, siger Holzmann i pressemeddelelsen

19-årige Andreas Holzmann var en af de positive overraskelser i sidste sæson, og den sønderjyske back bliver nu belønnet for den gode indsats i form af en toårig kontraktforlængelse i SønderjyskE Ishockey.

Det skriver sønderjyderne i en pressemeddelelse, hvor Holzmann præsenteres i dag. 

- Andreas Holzmann er en ung back, der er kommet op på førsteholdet og har grebet sin chance. Han har udviklet sig godt og viser i en ung alder stor modenhed i sit spil. Som sæsonen skred frem, lagde han også på i sit offensive spil og blev mere målsøgende, og vi tror på, at den gode udvikling fortsætter i de kommende sæsoner, siger SønderjyskE-direktør Klaus Rasmussen.

Andreas Holzmann glæder sig over sin nye kontrakt.

- Der var ikke særlig meget at tænke over, da jeg fik tilbuddet. Det er her, jeg vil være, og jeg kan godt lide at være her. Nu er jeg jo fra Vojens, så det er en drengedrøm at spille for SønderjyskE. Jeg havde en god sæson sidste år, hvor jeg udviklede mig meget, og jeg vil fortsat udvikle mig. Jeg glæder mig til at spille foran tilskuere i næste sæson og til at spille Champions Hockey League, som jeg ser meget frem til, siger Andreas Holzmann.


SPAR NORD ARENA er en realitet i Odense Esbjerg fortsætter spillerpræsentationen: Søren Nielsen er klar til en ny sæson i Energy-trøjen