Første sejr i ordinær spilletid i Jylland siden november 2019

Det var en regulær forløsning for Rødovre i går i Herning.

Ikke blot på grund af den vigtige sejr i kampen om ottendepladsen i tabellen, men også fordi Rødovre brød en jysk forbandelse.

Mighty Bulls har nemlig ikke vundet i regulær tid, når holdet er kørt over to broer, siden november 2019. Det vil med andre ord sige, at Rødovre har haft det rigelig svært i Jylland, hvor det i hele 19 forsøg er blevet til en to gange overtid i Aalborg og SønderjyskE (nederlag og sejr i bonusomgangen), men ellers blot rene nederlag og dermed nul point i de øvrige 17 kampe.

Det er Rødovre Lokal Nyt, der har opdaget statistikken, som altså blev brudt i går og formentlig luner gevaldigt op mod et kommende slutspil, hvor Rødovre lige nu ligger til Rungsted - der skal man ikke over nogen broer - men sagtens kan ramle ind i Aalborg eller Esbjerg i stedet. 

I går var altså også dagen, hvor Mighty Bulls sikrede sig et stærkt polster frem mod den kommende uges afgørende kampe i kampen om ottendepladsen efter en af sæsonens bedste indsatser og en 4-2-sejr i Herning.

Så mon ikke troen på et eller andet kom frem i Rødovres bus på vej hjemad i går? Fortsættelse følger tirsdag, hvor Rødovre har mulighed for at bryde endnu en forbandelse. 

 


UGENS HOLD: Se hvem der er med blandt de seks i A-kæden Frederikshavn: Mathias Seldrup har brækket fingeren