Vi har valgt de seks bedste spillere for den forgangne uge

Masser af god og spændende hockey i løbet af den forgangne uge. Vi har valgt seks spillere ud til "Ugens A-kæde", som du kan se lige her:

Målmand: Jonas Rathje Skjoldaa (Odense) - Kan man komme på ugens hold efter blot to periode. Ja! Jonas Rathje Skjoldaa kom kold ind i de to sidste perioder af kampen mellem Odense og Herlev. 40 minutter, 18 redninger og første Metal Liga-optræden og sejr i en alder af blot 16 år. Sikke en aften for den unge mand.

Back: Martin Lefebvre (Aalborg) - Lefebvre har som bekendt tidligere været på toppen af Metal Ligaen og noget tyder på, at han er ved at ramme den igen. Stærkt kørende i weekendens to topkampe mod Rungsted. En uge med fire point, +6 og over 20 minutter i snit. Tæt på perfekt.

Back: Mike Little (SønderjyskE) - Næsten det samme for Mike Little, der spillede hele 77 minutter i tre kampe. Fire point i tre kampe og +5. En uvurderlig aktør for SønderjyskE i denne sæson og også i sejrene over Rungsted og Frederikshavn i indeværende uge. Stadig uhyre stærk både i defensiven og offensiven.

Forward: Martin Eskildsen (SønderjyskE) - Han har været på nippet i de seneste sæsoner, men Eskildsen har i den grad fået sit absolutte gennembrud i 2020/21. I den forgangne uge var han stærkt medvirkende til tre SønderjyskE-sejre. Lige knap 20 minutter pr. kamp og fire point kombineret med +3 i plus/minus-statistikken.

Forward: Guillame Leclerc (Rødovre) - En vigtig spiller i den kommende tid for Rødovre, hvor Mighty Bulls efter al sandsynlighed skal ud i en playoffserie mod et af Metal Ligaens bedste mandskaber. Leclerc scorede to gange mod Herning - og det var markante scoringer til 1-0 og 3-2 som blev scoret på hver sin måde. Er franskmanden kommet i gang?

Forward: Mark MacMillan (Herning) - Meget stærk indsats fredag aften mod Esbjerg, hvor han scorede to gange og viste, at han godt kunne uden Mathias Bau. MacMillan kom ligeledes ud af kampen mod Rødovre søndag med plus på kontoen i plus/minus-statistikken trods nederlaget mod Rødovre søndag.

BULLDOGS FORLÆNGER kontrakterne med ung trio Rødovre brød "den jyske forbandelse" i sejren i over Herning