Vi stod med det ene ben i graven, siger Mighty Bulls' bestyrelsesformand

Kunne man forestille sig landets bedste række uden Rødovre?

Nej, det er faktisk næsten umuligt, for Rødovre (SIK og Mighty Bulls) er den klub, der har været i længst uafbrudt i landets bedste ishockeyrække.

Ikke siden oprykningen i 1964 har Rødovre været ude af den bedste række, selv om det har været på kanten flere gange.

Op til denne sæson var det tilsyneladende endnu mere på kant end godt var, for bestyrelsesformand Bjørn Sørensen fortæller til sn.dk, at Rødovre i denne sæson kun overlever på grund af en milliondonation, der er anonym. 

- Hvis ikke donationen var kommet, havde vi ikke haft mulighed for at få vores licens fornyet og vi havde derfor været en amatørklub i dag. Vi stod med det ene ben i graven. Det er der ingen tvivl om, siger han.

Rødovre Mighty Bulls har været ramt af corona, sponsorfrafald og vigende sportslige resultater og tilskuertal og derfor har krisen altså tappet klubben for økonomiske kræfter.

Men nu skal det vendes, siger Bjørn Sørensen og opfordrer til Rødovres befolkning, samtidig med, at han har store forhåbninger til den nye træner og sportschef Magnus Sundquist. 

- Vi er kendt som en ishockeyby og har en lang og traditionsrig historie, men det kan kun fortsætte, hvis opbakningen er til stede. Vi er død og pine afhængige af, at hele byen bakker op om holdet, hvis vi skal fortsætte som professionel klub i Danmark, siger Bjørn Sørensen til sn.dk.  

 


JANNIK CHRISTENSEN forlænger med Esbjerg Energy TO NYE TIL HERNING: Hvem kommer i løbet af ugen?