Mestrene indleder Metal Ligaen og skal derefter ud på en intens europæisk rejse

Rungsted Seier Capital er stille og roligt i gang med forberedelserne til den nye sæson. En af de ting, der har skabt hektik i den nordsjællandske organisation har været forberedelserne til Champions Hockey League, hvor en gruppe med Donbass Donetsk, Klagenfurt og Rouen har været geografisk meget vanskelig at få til gå op. 

Ikke blot for Rungsted, men for samtlige gruppens hold. Puslespillet er nu lagt og det betyder, at Rungsted kan se frem til en yderst hektisk sæsonstart, hvor man indleder Metal Ligaen rekordtidligt og derefter ryger ud på en hektisk rejse til Kiev og Klagenfurt.

Rungsted spiller 31. august i Spar Nord Arena i Herlev, og 2. september går bussen mod lufthavnen og en flyvetur mod Kiev, hvor Donbass Donetsk spiller på hjemmebane på grund af de usikre forhold i det østlige Ukraine, hvor Donbass ellers har hjemmebane. 

Flyveturen torsdag 2. september går over Frankfurt, rejsen begynder ved middagstid og slutter først en time over midnat i Kiev, altså over halvt døgns rejse i alt. Fredag 3. september forbereder Rungsted-truppen sig til CHL-premieren, hvor pucken kastes 18:30 i den ukrainske hovedstad og efter morgenmad og frokost skal Rungsted-spillerne ud på en ny otte timers rejse over Wien.

Det ender med en busrejse til Klagenfurt, hvor Rungsted-truppen lander 4. september 20:45 efter planen. Dagen efter er der ny kampdag og denne gang er det Sebastian Dahm og Klagenfurt, der tager imod. 

Den kamp er programsat til søndag 5. september klokken 20:20. 

6. september går turen tilbage til Rungsted, hvor spillerne skal være på farten - først i bus derefter i fly - i godt og vel otte timer. Landing ved Bitcoin Arena klokken 19.25 mandag aften. 

Derefter gælder det forberedelserne til returkampene mod de to samme mandskaber. 

Rungsted spiller hjemme mod Klagenfurt fredag 9. september og to dage senere kommer Donbass Donetsk til Nordsjælland. 

14. september spiller Rungsted sin anden Metal Liga-kamp i sæsonen mod Esbjerg Energy på hjemmebane. 

 


Jan Jensen bliver ny assisterende træner i Esbjerg Salhany har fået sin makker til Danmark: SønderjyskE håber på dynamisk duo