Mike Szmatula har tidligere spillet sammen med Salhany med succes

SønderjyskE har stille og roligt påbegyndt træningen, og et af de store håb i Vojens og omegn er en ny og dynamisk duo, der består Matt Salhany og dennes gode ven Mike Szmatula, der er landet i Sønderjylland.

De to har tidligere spillet sammen i ECHL, hvor de i to sæsoner kombinerede sig frem til masser af point i Adirondack Thunder. 

- Matt har været min gode ven og vi har haft kontakt siden vi spillede sammen i ECHL. Matt har fortalt mig, hvor glad han har været for at være i ECHL og derfra har bolden bare rullet, siger Mike Szmatula i et interview med SønderjyskE's Web-TV, hvor Szmatula betegner sig selv som en tovejs-forward, der sagtens kan hjælpe til i defensiven.

- Men jeg kan også lide at være kreative og betragter mig selv som en målscorer, siger Szmatula. 

Matt Salhany tilføjer. 

- Da jeg først skrev under, havde vi en snak om, at vi kunne få Mike herover og jeg glæder mig virkelig til at spille sammen med han. Han er en vigtig mand at få ind i klubben. For mit vedkommende holder jeg af atmosfæren her i klubben og det var rigtig nemt at komme ind på holdet i sidste sæson. Min motivation for at gå hele vejen er virkelig stor, siger han.

 


Rungsteds hidsige sæsonstart går over Kiev og Klagenfurt med ekspresfart Patrick Bjorkstrand er kommet til Aalborg for at jagte guldet