Efter 10 år i USA er Jacob Schmidt-Svejstrup blot 25 år og er klar til at møde den danske Metal Liga

Jacob Schmidt-Svejstrup er tilbage på dansk is.

Det er første gang i 10 sæsoner, at "Jake Schmidt" skal spille på dansk is. Hans seneste adresse, inden han drog over Atlanten, var Rungsted, men nu er det SønderjyskE, der får fornøjelsen af den målfarlige angriber. 

- Efter 10 år i USA var jeg blevet færdig med det kapitel og med uddannelsen derovre. Jeg elsker Danmark, glæder mig over at være tilbage og har nogle gode venner fra København, der spiller hos SønderjyskE, hvor der også er masser af gutter, jeg har spillet med på ungdomslandsholdene, siger Schmidt-Svejstrup i et interview med sønderjydernes hjemmeside. 

Og hvilken type spiller er det så, Mario Simioni får på sit mandskab? Schmidt-Svejstrup svarer: 

- Jeg kan godt lide at gå til den og score kasser. Jeg kan godt lide at spille nogen offensiv hockey og har ikke noget imod at spille noget tough ishockey, siger han. 

Jacob Schmidt-Svejstrup har haft en lang og flot karriere i USA som er blevet afsluttet med fem år i universitetsligaen. Efter fire sæsoner på University of Maine, afsluttede han på Clarkson University med 22 point i 37 kampe. Og det er faktisk ikke så ringe endda. 


Nyt målmandsteam i Herlev Eagles OM NI DAGE GÅR DET LØS med de første testkampe