Rungsteds canadiske back melder sig tilbage med ambitioner om at forbedre sin flotte sæson fra i fjor

- Det ser ud som om, vi har et stærkt hold på vej – også i denne sæson, siger Shane Hanna i et interview med Rungsteds hjemmeside.

Den stærke canadier har netop underskrevet en kontrakt for den kommende sæson med nordsjællænderne, og dermed får vi igen en af Metal Ligaens ledende aktører at se i den kommende sæson.

Og Shane Hanna er sulten efter at spille slutspilsishockey. Han fik ikke lov i sidste sæson på grund af Coronakrisen og sæsonen forinden kiksede det for ham i AHL, hvor han ikke fik kvalificeret sig sammen med Texas Stars.

- Slutspilshockey er noget specielt, og jeg har savnet det i de forgangne sæsoner. Når det er sagt, så er der lang vej dertil, startende med sæsonopstarten og de kommende testkampe, siger Shane Hanna, der vil vise et endnu bedre ansigt i den kommende sæson.

- Hver eneste sæson ønsker jeg at forbedre mig. Det er fint nok at reflektere over sidste sæson, men nu begynder alle på nul igen. Der er altid pres på, og enten kan du være bange for det eller lade dig inspirere. For mit vedkommende fornemmer jeg, at kender forudsætningerne bedre end i sidste sæson, så det kan jeg bygge på.

- Vi spillede vores bedste hockey i slutningen af sidste sæson, så forhåbentlig kan vi også fortsætte stilen der. Det gælder holdet, og til syvende og sidst er mine statistikker ikke så interessante – bare holdet vinder den sidste kamp i sæsonen, siger Shane Hanna.

Canadieren har ”arbejdet hjemme” under Coronaperioden i sit eget træningscenter og på et træningsområde tæt på hjemmet. I de seneste uger, fortæller Shane Hanna til Rungsted.is, har han været på is, så det er ikke en helt uforberedt mand, der kommer ”til byen” i Rungsted, når træningen går i gang.

Shane Hanna lavede hele 50 point i 48 kampe i fjor, hvilket gjorde ham til den mest scorede back i Metal Ligaen og placerede ham på en syvendeplads på hele ligaens topscorerliste.


EVAN COWLEY skifter til den slovakiske liga RETRO: Da Olaf løb med den olympiske ild