Mighty Bulls behøver snart en top fire-sæson for at holde dampen oppe

At opbakningen til ishockeyen i Rødovre er fremragende, kunne ingen være i tvivl om, da Mighty Bulls gjorde status efter salget af støttebilletter. 

Rødovre kom op på over 4000 støttebilletter, og dermed formentlig også flere billetter, end Mighty Bulls kunne have solgt til de - formentlig - to hjemmekampe, der ventede mod Aalborg i kvarten. For lad os bare være ærlige og sige, at et ituslået og urytmisk Rødovre-hold næppe havde kunnet skaffe tre hjemmekampe mod et tophold i topform. 

Men alt det er fortid, nutiden er tilbage i Rødovre, hvor ansættelsen af Thor Dresler som cheftræner borger for en vis optimisme. En ny, ung, moderne og tilmed dansk chef er i sædet og Dresler må kunne bruge sin enorme erfaring til både at sætte sig i respekt hos den ældre og yngre generation på et spændende Rødovre-hold.

Først og fremmest er det dog en præmis, at Mighty Bulls undgår alle de skader, som holdet havde i fjor. Det ødelagde fuldstændig en fremragende sæsonstart, og det må være toppen af dagsordenen hos Dresler og staben at man undgår skader og finder rytmen over en lang periode.

Spændende målmandsduo i Janis Voris og William Rørth. Den unge lette har gode tal med sig fra sidste sæson og Rørth fortjener mindst 15 kampe henover grundspillet. Vil Dresler gøre det til en direkte duel eller skifte de to målmænd løbende?

På backsiden har Rødovre snuppet de to mest markante danskere i Herlev og både Magnus Povlsen og Benjamin Mauritzen er solide forstærkninger til defensiven, der foreløbig også tæller Marco Illemann, Christoffer Frænell og Lasse Carlsen. Foreløbig en fin dansk besætning, men Dresler og sportschef Jørgen Illemann skal i den grad hente "cremen" med to eller tre udenlandske forstærkninger.

Der var store forventninger til Miro Keskitalo i sidste sæson, men han skuffede, og det er næppe heller sandsynligt at Nyquist vender tilbage. Nick Crawford var til gengæld mere end en positiv overraskelse, og man kunne sagtens forestille sig, at Rødovre har fat i ham med sigte på den kommende sæson. Der skal vel ret beset tre ekstra folk til - to rigtig dygtige importbacker - før Mighty Bulls har både bredde og top i orden - og kan tåle en skade eller to. 

Fremme i angrebet er Rødovre igen anført af firkløveret med Sass, Carlsen, Asperup og Klarskov. Det skal snart til at være for de rutinerede drenge, hvis de vil huskes for noget i Mighty Bulls. Det er stærke klubmænd og sympatiske fyre, men nu skal der altså snart en semifinale på bordet.

Foreløbig har Rødovre yderligere seks spillere på kontrakt. Nikolaj Zorko er tæt på at høre til i samme kategori som ovennævnte, mens Victor Cubars og Oliver Kjær er kommet ind som nye spændende navne efter ophold i udlandet. Det er dygtige unge spillere, som sagtens kan gøre en forskel. De to teknisk verserede spillere Oliver Reuter og Magnus Carlsen kan noget med pucken, men skal begge arbejde med fysik og størrelse. 

Endelig har vi Maksim Popovic, som på fornem vis sled sig ind på holdet i fjor efter et comeback, der faktisk skulle have været på Rødovres 1. division. Han bliver en god arbejdsmand i en tredje- eller fjerdekæde. 

Tippet herfra er, at hverken Virtala-brødrene eller Kim Johansson vender tilbage. Hvad kunne Dresler have brug for af imports? Det kunne godt være et par canadiere med tung fysik, der kunne skabe plads til de mange teknisk dygtige folk måske? Tilsæt en finne eller svensker med spillemæssige kvaliteter a la Olsson i Rungsted og så er Rødovre pludselig mere end farlige. 

Thor Dresler er ikke til eksamen endnu, men til en slags terminsprøve, når han skal sammensætte det sidste af sit hold. For selvfølgelig skal han have mere end en enkelt sæson til at bevise sig i Rødovre - og måske terminsprøven allerede kan sikre ham en stor fremtid?


Unik SønderjyskE-plakat med trøjehistorik er til salg Øget tilskud: 270.000 til White Hawks fra Frederikshavn Kommune