Steffen Falk-Simonsen er grafisk designer og har et stort hjerte for SønderjyskE’s ishockeyhold. Det har fået ham til at kreere en helt unik plakat, som han sælger. Pengene fra salget donerer han til Håndsrækning til SønderjyskE 2020.

Plakaten illustrerer på flotteste vis en tidslinje af spillertrøjer brugt i SønderjyskE og Vojens I.K. siden starten tilbage i 1960erne. Der har været godt gang i salget, men der er stadig flere plakater tilbage. Sønderjyden Steffen Falk-Simonsen er flyttet til Aarhus, men lageret er at finde hos familien i Jegerup. Det var også herfra, at han begyndte at følge med i ishockeysporten.

- Jeg startede med at se ishockey tilbage i slutningen af 1990’erne. Søren ’Tiffi’ Nielsen arbejdede dengang som pædagogmedhjælper i SFO’en i Jegerup. Han var jo en god spiller, et idol, som man så op til, siger Steffen Falk-Simonsen.

Inden arbejdet med plakaten var gjort færdig, blev der brugt mange timer på research. Det startede tilbage i februar 2019, efter han for tredje gang havde læst bogen ”Vojens På Isen”.

- De helt gamle trøjer, de kan altså bare et eller andet. Så tænkte jeg, at det kunne være sjovt at finde ud af hvilke trøjer, der er blevet spillet i. Derefter fulgte en masse research i de to bøger skrevet om VIK og SønderjyskE. Jeg måtte også på Det Kongelige Bibliotek og studere de gamle aviser. Så da billedmaterialet var samlet sammen, gik jeg i gang med at skitse trøjerne for hver sæson.

- Da der så var kommet en plakat ud af det, så vidste jeg ikke helt, hvordan jeg skulle få den ud til fansene. Så der gik et par måneder, og så startede Håndsrækning til SønderjyskE 2020-kampagnen. Så syntes jeg det var oplagt at bruge mit personlige projekt til at støtte klubben, forklarer han.

Plakaten kan købes i to størrelser. Den store måler 50x70 cm, og der er stadig nogle tilbage af de i alt 50 nummererede eksemplarer. Der bliver ikke lavet flere af dem, men et enkelt eksemplar er sat til side.

- Min tanke er, at på nummer 1/50 skriver jeg det indsamlede beløb, og så får SønderjyskE den, siger Steffen Falk-Simonsen.

Den store plakat koster 350 kr., mens den mindre i A3-størrelse koster 200 kr. Ønsker du at købe en plakat, så kan du kontakte Steffen på mail steffenfalk89@gmail.com eller sms 28711954.


KYLE HOPE VENDER TILBAGE til Frederikshavn for næste sæson Sommerbarometer: Kan Thor Dresler skaffe Rødovre et gennembrud?