Herrehåndbolden vil skille sig ud, og Klaus Rasmussen er ikke mere direktør

Der sker noget i Sønderjylland for øjeblikket, og ikke mindst hos Sønderjysk Elitesport, som tilsyneladende bliver mindre og mindre. 

I går kom det nemlig frem, at herrehåndbolden, der er placeret i Sønderborg-området, nu "vil være sig selv" og formentlig skiller sig ud af Sønderjysk Elitesport. Det skriver flere lokale medier

Samtidig er den mangeårige direktør i Sønderjysk Elitesport, Klaus Rasmussen, stoppet som direktør og afløses af Henrik Jepsen. Klaus Rasmussen skal nu koncentrere sig fuldt og helt om ishockeyen. 

SønderjyskE skriver følgende i en pressemeddelelse:

Klaus Rasmussen har i længere tid ønsket at give ishockeyflagskibet mere opmærksomhed. SønderjyskE Ishockey har vist en fantastisk udvikling med flere pokalmesterskaber og en for dansk ishockey historisk, europæisk titel.

Klaus Rasmussen har derfor foreslået, at man i både SønderjyskE Ishockey og SønderjyskE Kvindehåndbold får en lokalt forankret direktør. Det er taget til efterretning, og det er vigtigt at understrege, at Sønderjysk Elitesport finder, at initiativet er rigtigt og også vil medføre en betydelig stærkere forankring og fokus lokalt.

Den nye struktur skulle i respekt for igangværende slutspil have være meldt ud efter sæsonen.

I forlængelse af ændringerne omkring Klaus Rasmussen, bliver Henrik Jepsen, som i dag er adm. direktør i SUSAM A/S, ny koncerndirektør i Sønderjysk Elitesport. Klaus Rasmussen får ved siden af sine roller i SønderjyskE Ishockey også en rolle som rådgiver for koncernen og bestyrelsen i Sønderjysk Elitesport A/S.


OPTAKT: Esbjerg Energy-SønderjyskE Rødovre-direktør: Almquist skifter til Blue Fox