4-0 til gæsterne ved veteranernes aften i VinMedKant Arena

Odense Bulldogs-SønderjyskE 0-4 (0-0,0-3,0-1) Der var 2385 tilskuere og fin fredagsstemning i Odense, hvor Bulldogs tog imod SønderjyskE og holdt ”Ishockey for veteraner”-aften på foranledning af Martin Larsen, der som bekendt er i den Kongelige Livgarde.

De meget fine Odense-trøjer, der var blevet skræddersyet til lejligheden, gav dog hverken held eller kraft nok til fynboerne, der ikke kunne true SønderjyskE i aften. De velspillende gæster vandt sikkert 4-0 over Bulldogs.

Det skete efter en målløs første periode, hvor fem mod fem-spillet blev domineret af SønderjyskE, mens Odense havde et par gode muligheder i powerplay. Det forblev dog målløst, men den stillingskrig blev prompte afbrudt i begyndelsen af anden periode.

I første skift hamrede Rasmus Lyø på kassen og MacGregor Sharp satte gæsternes første kasse. Kort efter var Mads Lund på spil. Han opfangede en puck på blå linje og hamrede den op i hjørnet til 2-0 SønderjyskE i tiden 21:00.

Hårdt arbejde forude for fynboerne, der dog fik et par gode muligheder til Lukas Lundvald og Yannick Vedel, mens Brock Beukeboom var tæt på i powerplay.

En halv time inde i kampen slog SønderjyskE til igen. Phil Lane kiksede et skud, men pucken endte hos Mathias Borring, der fandt Phil Lane igen og så var den 3-0 til gæsterne.

Yannick Vedel fik chancen på straffeslag, men brændte. Patrick Galbraith viste dermed, at han var frisk og i fuld vigør i det sønderjyske mål.

Anden periode sluttede med gode chancer i begge ender, men sønderjydernes føring holdt.

Der var ikke meget drama i tredje periode. Josh MacDonald fik et mål annulleret, men i stedet scorede Konsta Mäkinen til 4-0 for SønderjyskE. Phil Lane fik 2+10 for en alt for hård tackling på Daniel Baastrup, men ellers løb kampen ud, og SønderjyskE kunne konstatere, at man holder trit med Herning på andenpladsen i Metal Ligaen, mens Odense kunne glæde sig over en fin aften i forhold til velgørenhed til et godt formål.

15 SKARPE SKUD: Billeder fra Herning-Frederikshavn Effektive Blue Fox lukkede af og slog Frederikshavn 2-0