Rungsted satte langt flere hits end hjemmeholdet fredag aften

Man kunne fornemme det helt oppe på øverste etage i Frøs Arena fredag aften: Det var hidsigt mellem hjemmeholdet og Rungsted Seier Capital, og de to hold havde gravet ekstra intensitet op til kamp to.

Ikke mindst Rungsted-spillerne, som virkede ekstremt determinerede, specielt i tredje periode, hvor det lykkedes at vende 1-2 til 3-2.

Kigger vi på statistikkerne fra kamp to, så var det også et Rungsted-hold, der vandt på "utraditionel vis". Det var nemlig lige så meget den fysiske hockey som teknikken, der bar gæsterne til sejr. Rungsted tacklede 17 gange mod hjemmeholdets blot 11, og det er egentlig ikke, hvad man forventer af statistik mellem de to hold pt.

Rungsted skød ligeledes 32 gange på mål mod sønderjydernes 23, men til gengæld vandt SønderjyskE 24-23 i face offs. Den vigtigste blev dog vundet af Gustav Green umiddelbart før 3-2-målet, som var noget af pift fra Nichlas Hardt lige efter pucken var droppet.

SønderjyskE vandt også 89 "puck battles" mod Rungsteds 68, så sønderjyderne var også med i nærkampene. De to hold blokerede stort set lige mange skud (12-13), mens Rungsted nøjagtig som i kamp 1 havde pucken mest.

Gæsterne havde 24:10 minutter med puck i fem mod fem-spillet, mens hjemmeholdet havde lige over 20 minutter. 16 gange - også lige overraskende slog Rungsted kontra mod 9 SønderjyskE-omstillinger, mens Rungsted havde pucken 14:44 minutter i offensiv zone mod SønderjyskE's lige knap 10 minutter.

To gange har man kunnet se Rungsted komme bedst ud fra omklædningsrummet. Spændende, om det også sker i eftermiddag.

OPTAKT: Aalborg Pirates-Esbjerg Energy STATS fra semifinale 2: Massivt overtag i "hits" til Esbjerg