Uvisheden er stadig stor hos de danske ishockeyspillere

Steffen Frank hører til blandt de mest rutinerede spillere overhovedet i Metal Ligaen, og det er stadig ikke offentliggjort, hvor han spiler ishockey i den kommende sæson.

Det er heller ikke afgjort, hvornår sæsonen 2020/21 begynder, og derfor er både spillere og ledere herhjemme i stor uvished omkring træningsstart, sommertræning og hvad der nu ellers hører til i den her mærkelige tid. Steffen Frank tyr til alle de muligheder, der er for at holde sig i sving. 

Det siger han til Metalligaens podcast Dump and Chase. 

- Det er en svær tid, men heldigvis er man sportsmand og jeg kan godt lide at være aktiv. Så jeg holder mig lidt i gang af mig selv. Der er ikke lagt retningslinjer ud eller noget i den stil, så jeg går lidt for mig selv og holder mig i gang. Det bliver en tur på golfbanen, på cyklen ellers løber jeg en tur. Rulleskøjterne er fundet frem i det gode vejr, siger Frank, der i de seneste sæsoner har spillet for SønderjyskE. 

Det vil også være en overraskelse, hvis ikke han er at finde i Vojens og omegn i den kommende sæson, men intet er altså på plads endnu. 

Hør mere til Steffen Frank - og vennen Mads Lund - i Metalligaens podcast Dump and Chase, der kan høres lige her: 



DISSE TING har overrasket den afgående Rødovre-direktør E-NHL: Martin Vibholm Nielsen blev MVP for Herlev i dobbeltsejr