Mængden af skader er kommet bagpå Bjørn Sørensen, der kommer til at savne de mange frivillige og gutterne på holdet

I går blev det i et større interview i Rødovre Lokal Nyt afsløret, at Bjørn Sørensen siger farvel til jobbet som direktør i Rødovre Mighty Bulls. Sørensen har arbejdet som frivillig direktør i de seneste tre år, og han glæder sig over at kunne aflevere en ganske sund og rask virksomhed til sin efterfølger. 

Han hedder Morten Nielsen og bliver nu forfremmet fra salgschef til direktør. 

I interviewet med Rødovre Lokal Nyt bliver Sørensen spurgt, hvad der har overrasket ham i årene som direktør, og han nævner de mange skader, som Mighty Bulls har haft, som en af flere af slagsen.

- Det første år var det målmændene, for vi havde seks til syv målmænd på en sæson og det kulminerede i denne sæson med et sandt skadeshelvede. Det har også overrasket mig, at en behandler koster det samme som en spiller, så det har været en udgift, der kom lidt bag på mig, siger han. 

- Det overrasker mig også, at der er så meget politik i ishockey, som blandt andet kan mærkes i samarbejdet med kommunen. Det kan være med fordele og ulemper, selvom det i det store hele har været et godt samarbejde med kommunen, der senest har sat lydanlæg, cube og nye bander op, siger Sørensen, der nævner de mange frivillige som den største glæde ved at være direktør. 

120 mennesker er i gang ved hver eneste hjemmekamp i Rødovre. 


Champions Hockey League: Knockout i stedet for puljespil, starten udsættes til oktober Steffen Frank har fundet rulleskøjterne frem