Oskar Drugge meldes på vej til Midtjylland

Den svenske back Oskar Drugge meldes på vej til Herning Blue Fox via Expressen.se, der skriver, at backen fra Västerviks IK er meget tæt på at gøre klar med herningenserne. 

Drugge har i flere sæsoner været en ganske fremtrædende back i Allsvenskan, som Västerviks IK gerne havde forlænget med. Men Oskar Drugge ønsker at prøve noget nyt og sagde i forbindelse med skiftet fra Västervik til nsd.se - en avis fra hjembyen Luleå - at han gerne vil prøve en tur til udlandet.

Og dermed falder brikkerne måske snart på plads i "Drugge-puslespillet" og vi kan ende med at få et rent svensk backpar i Herning i den kommende sæson. 

Midtjyderne har nemlig tidligere udtalt, at det kunne være interessant at forlænge med Petter Hansson, der i sidste sæson avancerede til "førsteback" hos Blue Fox efter at være hentet i den svenske Division II hos Gislaved. 

Lad os se, hvad der sker i de kommende uger hos Herning, der som bekendt har den finske coach Pekka Tirkkonen i gang med at scoute nye spillere i samarbejde med sportschef Martin Struzinski. 


Mikkel Jensen tager yderligere to sæsoner i SønderjyskE VIL SPILLE EUROPÆISK PÅ HJEMMEBANE: Aalborg søger om Continental Cup