Forwarden forlænger med barndomsklubben

Vojens-knægten Mikkel Jensen har forlænget sin kontrakt i SønderjyskE Ishockey med to år. 

Det skriver sønderjyderne i en pressemeddelelse. Forlængelsen præsenteres således:

20-årige Mikkel Jensen har forlænget sin kontrakt med to sæsoner, så den unge Vojens-forward har en aftale frem til sommeren 2023.

- Mikkel Jensen er et stort talent fra Vojens, og han viste sig rigtig godt frem i sidste sæson. Han havde en afstikker til Odense året før, og det har virkelig gavnet ham at være en tur ude, for det er en meget mere moden spiller, vi har set det seneste års tid.

- Han er en spiller, der med nogle finurlige træk kan åbne ethvert forsvar og skabe det uventede, men ud over hans individuelle færdigheder er han også blevet en rigtig holdspiller, der virkelig kæmper for kollektivet. Vi glæder os til at se ham udvikle sig yderligere i vores klub i de kommende sæsoner, siger SønderjyskE-direktør Klaus Rasmussen.

Mikkel Jensen glæder sig over kontraktforlængelsen i SønderjyskE Ishockey.

- Jeg er rigtig glad for, at vi blev enige om at forlænge kontrakten. Jeg er ikke i tvivl om, at det er det rigtige valg for mig at spille de næste to sæsoner i SønderjyskE. Jeg glæder mig utrolig meget til at spille Champions Hockey League og ikke mindst spille foran vores fantastiske fans i Frøs Arena igen, siger Mikkel Jensen.


Alex Wideman skal bokse for Bordeaux i den franske liga Svensk back sættes i forbindelse med Herning Blue Fox