Jakob Stridsberg lander i det nordjyske

Endnu en back er klar til White Hawks-mandskabet for den kommende sæson. 28-årige Jakob Stridsberg har sat sin signatur på en aftale for et år.

Svenske Jakob Stridsberg har fået sin ishockeyopdragelse i den stærke svenske klub HV 71, hvor han to gange som J20 spiller, har vundet det svenske mesterskab. Efter fem år i USA, har han siden 2019 hovedsageligt spillet i HockeyAllsvenskan. Nu skal han for første gang prøve kræfter med en anden liga i Europa, hvor Metal Ligaen og White Hawks venter forude.

Cheftræner Patric Wener siger følgende om klubbens nye back.

- Jakob er en rigtig dygtig to-vejs back, og samtidig er han virkelig en loyal holdspiller. Han har et stort potentiale for at udvikle sig til en af top-backerne i Metal Ligaen, da han har alle de værktøjer der skal til. I Frederikshavn kommer vi til at have stor glæde af hans erfaring fra mange sæsoner i Allsvenskan, og flere sæsoner i de nordamerikanske ligaer. Derudover ved han hvad der kræves for at vinde mesterskaber, lyder det fra cheftræneren.

Selv siger Jakob Stridsberg om kontrakten med White Hawks.

- Det er noget jeg ser meget frem til. Efter mange gode snakke med Patric Wener, var jeg ikke i tvivl om, at det er det rigtige for mig nu. Det bliver spændende at være en del af White Hawks, og jeg har kun hørt gode ting om klubben, byen, og det at bo i Danmark. Jeg kender ikke så meget til den danske liga, men jeg har snakket med flere der kender den, og de har alle talt godt om Metal Ligaen. Så jeg ser frem til at spænde skøjterne, og glæder mig til at komme i gang, lyder det fra klubbens nye back.

Jakob Stridsberg er med til sæsonens første officielle træning på torsdag, og bliver tildelt trøjenummer 8 i Frederikshavn White Hawks.

 


UNGT TRÆNERTEAM SKAL FØRE HERLEV gennem den kommende sæson TOBIAS ÅHSTRÖM klar til endnu en Herlev-sæson