De to hold topper vest-divisionen efter dobbeltsejre

Lad os bare kalde det for en smule historisk, at den nye Talentliga nu endelig er åbnet. Det skete med Vojens' 6-3-sejr over Odense forleden og de unge sønderjyderne fortsatte sidste lørdag med at vinde 6-3 i Hvidovre blandt andet på fire powerplay-mål i en kamp med mange udvisninger.

Det betyder, at VIK som et af to hold har fået fuld plade i de to første kampe i den nyetablerede liga, der spilles med U20-spillere og tre "overage"-spillere, der højst må være fyldt 25 år.

En af de overage-spilere, der er med hos Herning IK, er Philip Vesterby, der scorede hattrick for midtjyderne i weekendens kamp mod Frederikshavn. Her vandt Herning 6-2 og fulgte dermed op på åbningen, der var en 8-4-sejr over Rungsted.

Også Rødovre og Esbjerg er foreløbig ubesejret, men har blot spillet en enkelt match før søndagens tre kampe, hvor Esbjerg tager imod Odense og Frederikshavn tager imod Vojens, mens Gentofte møder Rødovre i et østligt lokalopgør. 

Vi opdaterer søndag efter matcherne. 


Simioni så forbedringer i Esbjerg fredag aften Jon Lee-Olsen er skiftet til Gladsaxe: Blev redningsmand i maraton-straffeslag