Sønderjyderne vandt 6-3 i Odense

Odense og Vojens åbnede i aftes den nye Talentliga, som er den relancerede danske U20-liga, der skal løfte udviklings- og talentmiljøerne rundt omkring i ishockey-Danmark.

Det skete i VinMedKant Arena, og det blev sønderjyderne, der løb med åbningssejren i den - det kan vi vel godt sige - første historiske kamp i den nye liga, hvor U20-spillerne må suppleres med tre "overage"-spillere på under 25.

Vojens IK førte 4-1 efter første periode og grundlagde på den måde en ganske sikker 6-3-sejr. Sønderjyderne var bedst til at udnytte de mange udvisninger i kampen, og scorede to gange i powerplay - og endda en enkelt gang i undertal oveni.

Den finske spiller med det tysk-klingende navn, Otto Kröger, var kampens eneste tomåls-skytte. Han har spillet finsk juniorhockey og har såmænd også været i Schweiz, inden han landede i Sønderjylland.

Der var 51 tilskuere til kampen, hvor Odense fik håb med en 3-5-reducering med otte minutter igen. Det var den tidligere Bulldogs-spiller, Vojtech Komarek, der scorede, men det var altså ikke nok for fynboerne.

TEST: DET FØRSTE LOKALOPGØR I SYD spilles i Vojens i aften Blue Fox hædrer legendarisk læge på hjelmene i hele sæsonen