Hurtig ny destination for Rødovre-træneren, der nu er i Rungsted

Rungsted Seier Capital har opgraderet på trænerfronten, og har ansat 42-årige Thor Dresler som assistenttræner.

Det skriver Rungsteds hjemmeside. 

Dresler skal arbejde sammen med Cheftræner Erik Hjalmarsson og assistenttræner Flemming Green, og bliver dermed den tredje fuldtidsansatte træner i Rungsted Seier Capital.

- Thor Dresler kommer fra fem sæsoner i Esbjerg Energy, hvor det blev til tre finaler og to danske mesterskaber, inden han før sidste sæson blev ansat som cheftræner i Rødovre Mighty Bulls. Ansættelsen hos Rødovre Mighty Bulls kom til en afslutning i denne uge, da Magnus Sundqvist overtog jobbet, Det er ingen hemmelighed at resultaterne i denne sæson ikke har været som forventet, siger sportschef Morten Hagen.

- To sejre i ordinær tid ud af 18 kampe er ganske enkelt for lidt. Da Thor stoppede i Rødovre, var det oplagt at vi skulle forsøge at tilknytte ham hos os, for at styrke trænerteamet. Med ansættelsen af Thor vil trænerteamet have mulighed for at arbejde mere individuelt med spillerne, og jeg synes vi har et stærkt team med tilførelsen af yderligere en træner, lyder det. 

Thor Dresler er tiltrådt lørdag formiddag, og vil være med i boksen hos Rungsted Seier Capital, når Odense Bulldogs gæster Bitcoin Arena søndag aften.


Frederikshavn spolerede Sundquists comeback og strøg i Metal Final4 SKARPE SKUD: Flotte billeder fra kampen mellem Esbjerg og Rungsted