Også i den kommende sæson er Travis Brown en del af defensiven hos Esbjerg Energy. Hermed tager den 188 cm høje canadiske back hul på sin tredje sæson i Esbjerg.

Det skriver Energy i en pressemeddelelse, hvor Brown præsenteres således: 

- Travis har udviklet sit spil i Esbjerg og har formået at højne sit niveau gennem den seneste sæson. I den sidste del af grundspillet og særligt i slutspillet leverede han på et højt niveau og var en vigtig del af vores spil. Og han fremstår nu som en leder på holdet, fortæller cheftræner Jason Jaspers fra Esbjerg Energy.

- Både offensivt og defensivt, både med og uden puck, har Travis vist sig som en vigtig brik i spillet. Han leverede gennem sæsonen som helhed, men viste sig også som en spiller, der formår at lægge på og højne niveauet i playoff. Det er vigtigt for os.

Travis Brown har spillet flere end 220 kampe over fire sæsoner i ECHL, hvor det blev til 40 scoringer og i alt 109 point. Samtidigt har Energy-backen også erfaring fra AHL. Han kom til Europa og Esbjerg Energy i sommeren 2019, skiftede året efter til norske Stjernen inden han før sidste sæson vendte tilbage til vestjysk ishockey. 

- At jeg føler mig godt tilpas på holdet, med trænerstaben og i byen, har betydet meget for min beslutning om at vende tilbage til Esbjerg. Der er mange talentfulde og dygtige spillere, som kommer tilbage på holdet, så jeg er spændt på at se hvad sæsonen bringer, fortæller Travis Brown.

- Danmark er helt bestemt et dejligt land. Det har jeg følt, siden jeg første gang kom til byen. Trænerteamet kender mig, så jeg glæder mig til at starte sæsonen med en følelse af tillid. I Metal Ligaen er spillet hurtigt. Ligaen indeholder masser af talent, så der venter en udfordring. Jeg ser frem til at udvikle mit spil endnu mere.

Canadieren, der er født i storbyen Winnipeg i den canadiske provins Manitoba, har spillet 97 kampe i Metal Ligaen, scoret 18 mål og er i alt noteret for 56 point.

- Det er mit mål, at holdet skal yde den bedst mulige indsats i hver eneste kamp. Vores sæson sluttede i semifinalerne, men jeg synes vi spillede fantastisk som hold. Hvis vi kan videreføre det til den kommende sæson, ser jeg positivt på vores muligheder med den gode kerne som holdet indeholder, understreger Travis Brown.

- Med vores målsætning om at holdet skal præstere gennem hele sæsonen er det vigtigt med en spiller, der kan matche den udfordring. Travis ydede sidste sæson en indsats fra dag et, men formåede også at udvikle sig gennem hele sæsonen. At bygge på og levere det ekstraordinære i slutspillet.

- Travis udviklede sit spil og leverede i slutspillet på så højt et niveau, at han måske var ligaens bedste back. Han ofrede sig for holdet og gjorde forskellen både offensivt og defensivt. Så jeg glæder mig til sæsonen starter. Det bliver spændende at følge hans udvikling, slutter Jason Jaspers.  

 


Brændgaard og Linnet fortsætter i Blue Fox Odense Bulldogs forlænger med Kamph og Rafnsson