Der skulle lynarbejde til i går, da restriktionerne pludselig blev ophævet i Nordjylland

14 lange dage i Vendsyssel, hvor White Hawks spillerne i elitetruppen som de eneste har været på isen i Nordjyske Bank Arena. Formen er pudset af, men hvordan er kampformen?

Den hurtige ophævelse af restriktionerne i de syv nordjyske kommuner, gav travlhed i Elite Nord organisationen, hvor der pludselig på 24 timer skulle stables en hjemmekamp på benene. Alle de frivillige blev kontaktet, og med stor velvillighed var det hurtigt klaret.

De glæder sig enormt i Frederikshavn til i morgen, og selvom det skulle betyde nederlag og mistet Final 4 billet, så overskygger glæden ved igen at spille hockey meget mere. Fansene må stadig væbne sig med tålmodighed om flere tilskuere end de 375, og at dømme efter interessen for morgendagens kamp, kunne Nordjyske Bank måske nok have fået 2000 vendelboer af huse i morgen, hvis det var muligt.

Sulten blandt fansene er om muligt ligeså stor som hos spillerne.

I går måtte træner Jari Pasanen afbryde træningen. Han havde planlagt en lang og hård session for at holde formen ved lige i en pause, der var planlagt 14 dage endnu. Den skulle naturligvis afbrydes, eftersom tunge ben ikke er sagen på en kampdag.

- Det er ikke optimalt, men vi lever heller ikke i normale tider, så det må man tage med. Det havde været at fortrække at have haft lidt mere forberedelsestid, men vi glæder os også til at komme i kamp i Metal Ligaen igen, siger Jari Pasanen til Nordjyske - og understreger, at han ikke ser nogen sportslige konsekvenser ved den nedlukning, der kom til at koste White Hawks en enkelt kamp.


DAVID GRUBAK TISSOT månedens spiller for september/oktober OPTAKT: SønderjyskE-Esbjerg Energy