Pirates fortsætter med at imponere og havde i aften tjek over hjemmeholdet fra Herlev

Herlev Eagles-Aalborg Pirates 2-5 (1-1,0-2,1-2) Aalborg Pirates fortsætter soloræset i toppen af Metal Ligaen.

I aften blev det til en stensikker 5-2-sejr i Herlev, der som kampen skred frem ikke havde chance for at matche de stærke nordjyder.

Herlev kom ellers hurtigt foran, da Johan Skinnars eksekverede en omstilling efter en aalborgensisk omstilling. Aalborg Pirates slog hurtigt tilbage ved Anders Krogsgaard.

Kort efter brændte Brett Thompson en friløber på George Sørensen, der igen leverede en fin kamp. Aalborg var spillemæssigt bedst i en underholdende første periode, hvor hjemmeholdet også havde sine momenter.

Emil Jidskog var ligesom Sørensen fremragende i de første 20 minutter, der endte 1-1. Lidt mere skarphed, og der kunne have været mindst dobbelt så mange scoringer.

Lige før pausen skød Niklas Tikkinen på inderstolpen.

Aalborg fik powerplay midt i anden periode, pressede hårdt på og fik derefter hul på bylden. Presset fortsatte og Kirill Kabanov kunne styre pucken i nettet til en nordjysk 2-1-føring.

Så var det Herlevs tur til at trykke på, men George Sørensen diskede op med tre flotte redninger på stribe.

Kort efter blev Sebastian Bergholt målscorer med et roligt skud fra blå linje, hvor kollegerne spærrede udsynet.

Lige før pausen var Brett Thompson tæt på, men Aalborgs føring var fortjent. 3-1 til gæsterne efter 40 minutter.

Sebastian Bergholt blev dobbelt målscorer blot 47 sekunder inde i tredje periode, og så var kampen reelt afgjort.

Det blev hidsigt mellem spillerne i tredje periode, der endte med to scoringer. Først Julian Jakobsen med 5-1 i undertal, inden Herlev fik reduceret til slutresultatet ved Benjamin Mauritzen.

Tredje udesejr på stribe til Aalborg, der nu også begynder at vise styrken på fremmed is for alvor. Pirates er efterhånden kæmpe favorit til at vinde grundspillet.

Rødovre vandt skørt målorgie i overtiden Herning fik has på Esbjerg i tredje forsøg