Seks spillere har klaret skærene og er inde på denne uges hold

Der var seks kampe i den forgangne uge og vi skal have et kig på de seks spillere, der i vores øjne har gjort sig bedst og mest bemærket 

Målmand: Thomas Lillie (Esbjerg): Flot kamp af Lillie i Odense fredag aften, hvor han i høj grad reddede sine holdkammerater fra at være bagud med mere end et mål i første periode. Stod sikkert og stabilt og med 29 redninger i VinMedKant Arena. 

Back: Kristians Rubins (Frederikshavn): Stærk ankomst til det nordjyske med en solid kamp i Esbjerg fredag aften, suppleret med godt spil og et stærkt mål i powerplay i søndagens kamp. 

Back: Tim Daly (Rungsted): Spillede en glimrende kamp mod SønderjyskE, hvor han var oppe på små 24 minutters istid. Daly leverede en enkelt assist og var mere aktiv offensivt end tidligere på sæsonen. Måske ved at finde sin gamle form?

Forward: Jesper Jensen (Frederikshavn White Hawks): Var igen helt og aldeles strålende hjemme i Frederikshavn, hvor han er ustoppelig i denne sæson. Et mål og tre assister i kampen mod Herlev. 

Forward: Cam Brace (Herning): Han synes umulig at stoppe for øjeblikket og er allerede inde i den yderst giftige form, han sluttede sæsonen med i fjor. To mål og en assist i kampen mod Rødovre. 

Forward: Mike Hammond (Odense Bulldogs): Skud med tørt krudt i kampen fredag aften mod Esbjerg, men afgjorde til gengæld opgøret mod Herlev med sine to scoringer tirsdag aften. 


Succesfuld omskoling for Mathias Mølgaard CAM BRACE glæder sig over defensiven og en god start