Den store Frederikshavn-angriber er stille og roligt blevet til back hos White Hawks

Mathias Mølgaard er mere eller mindre fast mand i backlinjen hos Frederikshavn White Hawks, og er altså blevet omskolet med succes. Den store og stærke Mølgaard er blevet trukket ned i defensiven for at levere fysisk styrke, sagde træner Jari Pasanen i et interview med White Hawks TV efter gårsdagens kamp mod Herlev.

Samtidig giver det et bedre flow i træningen hos frederikshavnerne med både Mølgaard og Kristians Rubins i defensiven, pointerer Pasanen.

Selv er Mathias Mølgaard fint tilfreds med sin nye rolle.

- Det er noget, vi i fællesskab har snakket om, og vi evaluerer fra kamp til kamp, hvordan det er gået, og så tager vi den derfra. Det eneste jeg vil, er at hjælpe holdet bedst, og nu er det som back, og så gør jeg mit bedste hver dag til - både til træning og kampe - for, at vi som hold kan blive bedre, siger Mathias Mølgaard til Kanal Frederikshavn.

Det er en omvæltning efter at have spillet angriber i hele min tid, men er det der, trænerteamet kan se, at jeg kan gøre en forskel og hjælpe holdet, så er det, jeg gør, lyder det fra Mølgaard.


Mathias Røndbjerg tilbage i Rungsted Seier Capital UGENS HOLD: Se ugens A-kæde i Metal Ligaen