Den 19-årige forward spiller sæsonen ud i Frederikshavn

Frederikshavn White Hawks har en ny spiller med på holdet i resten af sæsonen.

Det er en gammel kending, Christian Dreier, der vender hjem til klubben, og han får debut allerede i morgen, når White Hawks møder Aalborg hjemme i Nordjyske Bank Arena, hvis alt går i orden hos vendelboerne.

White Hawks skriver følgende i pressemeddelelsen: 

Vi kan med stor glæde offentliggøre, at unge Christian Dreier vender hjem til White Hawks efter tre år i Sverige. Allerede som 16-årig drog den talentfulde forward til vores broderland, hvor han har optrådt for Malmø Redhawks og IF Troja-Ljungbys Junior18- og Junior 20-hold.

Grundet Corona er den svenske turnering aldrig for alvor kommet i gang i denne sæson, og vi har derfor fået en aftale i stand med Christian Dreier gældende for resten af denne sæson. Det er altid glædeligt når en af vores egne vender hjem, og vi ser frem til at få Christian tilbage i den hvide trøje.

Christian Dreier har allerede optrådt på flere af de danske ungdomslandshold, og har i sin tid i Sverige bevist, at han kan lave en masse point.

Vi håber, at Christian allerede kan få debut for White Hawks i morgen i lokalopgøret mod Aalborg Pirates, men det kræver at det sidste papirarbejde går i orden.


VIDEO: Mathias Røndbjerg gør status efter Rungsted-Aalborg RETRO: Jeg var klar til at skrive Danmarks VM-nekrolog