Jeppe Holmberg har vundet DM-guld med både Esbjerg og Aalborg. Men da den nuværende Odense-back gik i 8. klasse, blev han kastet ud i sit livs kamp. Kampen mod cancer. Her er Jeppes rørende beretning fortalt til TV2's Jimmy Bøjgaard.

Da Jeppe Holmberg gik i 8. klasse fik han besked om, at han var ramt af lymfekræft. Behandlingen blev sat i gang allerede dagen efter, at han fik beskeden. Det hele væltede for Jeppes familie, der var tæt på at blive splittet, men kom stærkere ud på den anden side. I interviewet her fortæller Jeppe Holmberg, der i dag spiller for Odense Bulldogs om sin oplevelser med sygdommen og om hvordan han synes, man skal tale med børn og kammerater, der har fået Cancer.

- Det betyder rigtig meget for mig at støtte op om Knæk Cancer. Det er et rigtig fint tiltag, som vi kan være stolte af i dansk ishockey, siger Jeppe Holmberg.  

Husk at du stadig kan støtte Metal Ligaens kamp for at samle penge ind til Knæk Cancer. Trøjeauktionerne kører til midnat hos de fleste klubber, og du kan støtte både dansk ishockey, din klub og IKKE MINDST Knæk Cancer. Alle indsamlede penge går fuldstændig ubeskåret til Knæk Cancer. Metal Ligaens klubber kæmper mod hinanden på banen, men står sammen udenfor banen. 

 


VIDEO - METAL LIGAEN KNÆKKER CANCER: Christian Wejses historie Aalborgs nye direktør hedder Lars Laursen