I 2016 mistede Esbjerg-angriberen Christian Wejse sin mor til Cancer. Her fortæller han til TV2's Jimmy Bøjgaard om, hvordan hans mor havde styrke til at kæmpe sig igennem sygdommen, mens hun gav sine børn en fantastisk støtte.

Esbjerg-angriberen Christian Wejse spiller med nummer 65. Det er der en helt speciel grund til. Det er nemlig det år, hvor hans mor blev født. I 2016 tabte hun til kræften, men nu er hun altid tæt på Wejses hjerte, når han går på banen i Metal Ligaen. Her er Christian Wejses beretning om sin mor, der trodsede sygdommen og gav sine unger en stærk og tryg opdragelse. Wejse fortæller også bundærligt om det tilbagefald, der ramte ham, da han kom tilbage i Esbjerg efter et ophold i Canada. 

Husk at du stadig kan støtte Metal Ligaens kamp for at samle penge ind til Knæk Cancer. Trøjeauktionerne kører til midnat hos de fleste klubber, og du kan støtte både dansk ishockey, din klub og IKKE MINDST Knæk Cancer. Alle indsamlede penge går fuldstændig ubeskåret til Knæk Cancer. Metal Ligaens klubber kæmper mod hinanden på banen, men står sammen udenfor banen. 

 


VIDEO - METAL LIGAEN KNÆKKER CANCER: Klaus Rasmussen VIDEO - METAL LIGAEN KNÆKKER CANCER: Jeppe Holmbergs historie