Den store finne har haft det godt i Midtjylland og afviser på ingen måde at forlænge efter nytår

Jonne Virtanen synes at have haft den ønskede effekt i Herning. Den kæmpestore finske angriber har gjort "impact" hos Blue Fox, hvor han både har lavet point og skabt den plads til medspillerne, som han primært har været hyret ind for. 

Samtidig har han været en humørspreder og motivator i omklædningsrummet og for nylig gav Blue Fox-sportschef Martin Struzinski udtryk for, at han gerne så en forlængelse med Virtanen finde sted - men at der tilsyneladende også var andre klubber ude i Europa, der var efter den store finne.

Efter 2-1-sejren over SønderjyskE tirsdag aften åbnede Virtanen selv positivt op for at blive i Herning.

- Det er min første klub uden for Finland, så en del er anderledes, men det har virkeligt været rart at komme hertil, så jeg kan sagtens se mig selv fortsætte her, og jeg træffer snart en beslutning, sager Jonne Virtanen til Herning Folkeblad og skamroste indstillingen og kulturen i klubben. 

- For mig er det ikke et spørgsmål om at tjene flest muligt penge. Hvis det var det, der var min prioritet, så spillede jeg nok i Hviderusland og gik rundt der og havde det elendigt. Men jeg nyder virkelig at være her i Danmark. Det var virkelig en fed kamp at spille mod SønderjyskE i en skøn atmosfære, lød det fra Virtanen, der samtidig slog fast, at han endnu ikke havde set et hold, som han ikke mente, Herning kunne slå over syv kampe i en eventuel slutspilsserie. 


UGENS HOLD PÅ METALLIGAEN.DK - se hvem der er med Frederiksen: Jeg burde have lavet hattrick