Se hvilke seks spillere, der er blevet udvalgt til UGENS HOLD på Metalligaen.dk. Redaktionen har sat den forgangne uges A-kæde

Målmand: Mathias Seldrup (Esbjerg): Proklamerede i løbet af ugen, at han satsede på at blive ligaens etter og fulgte op med en stærk uge: Var målmand, da Esbjerg hentede point i Frederikshavn og som det første hold overhovedet tog point i Aalborg. Desuden en sejr over Rungsted. Stærk uge for vestjyderne. 

Back: Simon Grønvaldt (Esbjerg): At Esbjerg tog point med fra både Frederikshavn og Aalborg var endnu mere bemærkelsesværdigt i den forstand, at vestjyderne spillede uden de udenlandske backer Travis Brown og Travis Walsh. Grønvaldt stod dermed i spidsen for en ren dansk backbesætning og var oppe på næsten 25 minutter fredag aften i Aalborg.

Back: Mads Larsen (Frederikshavn): Vi må jo bare sige, at Mads Larsen har nogle kongeuger lige nu. Landstræner Heinz Ehlers og assistenter må i den grad have kig på Larsens spillemæssige kvaliteter, som lige nu udmønter sig i mange point og deltagelse i matchafgørende situationer. To mål mod Esbjerg tirsdag og to assister i Vojens fredag. +3 i plus/minus i løbet af ugen. 

Forward: Alexander Lindqvist-Hansen (Herlev): Der var mange store offensive præstationer i løbet af ugen. Den formentlig største var de fire mål som "Flash" scorede i Rungsted tirsdag aften. Han satte endda to af dem i undertal og fulgte op med endnu en glimrende præstation fredag aften i Odense. 

Forward: Cam Brace (Herning): Midtjyderne havde en stor uge med storsejr over Rødovre tirsdag aften og så en vigtig sejr over SønderjyskE søndag eftermiddag. Cam Brace var som resten af Herning-offensiven i hopla mod Rødovre (mål og to assister) og bød derefter ind med sejrsmålet i undertal mod SønderjyskE søndag. Viser nu sit potentiale.

Forward: Aleksandr Bumagin (Frederikshavn): Har virkelig drive i sit spil for øjeblikket, og var i hopla ikke mindst søndag mod Odense, hvor han diskede op med tryllerier og flotte oplæg. Blandt banens bedste både fredag i Vojens og tirsdag, da Frederikshavn slog Esbjerg. 


Metalligaen.dk ønsker glædelig jul til alle Virtanen positiv overfor Herning-forlængelse