Frederikshavner- angriberen er i hopla i landets pt. farligste kæde

Frederikshavn er i form og Frederiksen er i form. 

Nordjyderne har vundet seks af de seneste syv kampe og synes at have direkte kurs mod andenpladsen i grundspillet i Metal Ligaen. 

Tirsdag aftens 6-1-sejr over Odense Bulldogs var både ventet og sikker - og Frederiksen dominerede sammen med kædemakkerne Aleksandr Bumagin og Dane Fox. De tre udgør vel nok Metal Ligaens absolut farligste enhed lige nu.

Frederiksen scorede to gange, og han undrede sig over, at den tredje scoring ikke faldt.

- Jeg forstår ikke helt, hvordan det kunne lade sig gøre ikke at få den tredje ind. Jeg havde mange chancer. Det er faktisk for dårligt, jeg ikke får scoret på nogle af alle de chancer, sagde Frederiksen til Kanal Frederikshavn efter kampen. 

Det var russiske Bumagin, der leverede oplæggene til begge Frederiksens mål.

- Han ser lidt mere, eller er i hvert fald lidt hurtigere til at opfatte det end størstedelen. Det hjælper også, at vi har en god kemi. Vi ved, hvor hinanden står, forklarer Christopher Frederiksen til Kanal Frederikshavn. 

Med 6-1-sejren er både Frederiksen og Frederikshavn klar til de kommende juledage, hvor Aalborg står på menuen to gange. Første gang i Aalborg 29. december og derefter hjemme i Nordjyske Bank Arena dagen efter.


Virtanen positiv overfor Herning-forlængelse VIDEO: Blue Fox Support inviterer sønderjyder til julefrokost