Der er ikke så meget nyt at fortælle om de smittede, lyder det fra Henrik Andersen, der dog kan fortælle at Mads Larsen snart er tilbage i Frederikshavn

Det var en nedslående melding der kom ud i går eftermiddag, da White Hawks måtte aflyse aftenens kamp mod Rungsted Seier Capital.

7+COVID blev indrapporteret til unionen, der ifølge reglementet fører til en aflysning af en kamp i Metal Ligaen, og dermed også en stor forvirring omkring det kommende weekends Final 4 stævne i Sparekassen Danmark Isarena i Aalborg.

-Vi stiller op med de spillere vi har til rådighed i den kommende weekend, lyder det her tirsdag morgen fra direktør Henrik Andersen, da vi fanger ham kort tid efter Danmarks 3-2 sejr over Letland ved OL.

Et OL, hvor White Hawks spillerne Jesper Jensen og Mads Larsen har været involveret. Førstnævnte med spilletid på isen, og sidstnævnte som en af de fem ekstra spillere der blev udtaget af landstræner Heinz Ehlers.

-Vi er stolte af at vores spillere er en del af OL, og vi har alle set de flotte kampe, og resultater, som landsholdet har spillet sig til. Det er stort for dansk ishockey, og noget vi alle glæder os utrolig meget over, lyder det fra direktøren, der også kan fortælle en god nyhed til de White Hawks fans der fik en kold spand vand i hovedet i går.

-Vi får Mads Larsen hjem fra OL i Beijing, og han sætter sig allerede på et fly senere i dag. Vi forventer, han er tilbage i Frederikshavn om en til to dage, udtaler Henrik Andersen.

Det er netop Larsens stilling som "ekstra reserve", der betyder, at han kan flyves ind og hjem før de andre spillere. 

Hvordan situationen er med holdets mange smittede spillere, kan direktøren på nuværende tidspunkt ikke svare på.

-Der er ikke så meget nyt at fortælle siden i går, men jeg forventer, vi kan melde noget mere ud i løbet af torsdagen. Der er ingen tvivl om at situationen er ærgerlig, men først og fremmest går vores tanker på de smittede, og at de ikke bliver ramt af et hårdt forløb, lyder det fra Henrik Andersen.

Final 4 spilles i den kommende weekend, hvor White Hawks fredag spiller semifinale mod lokalrivalerne fra Aalborg Pirates.

 


BILLEDER: SKARPE SKUD fra Herlev-Herning VIDEO: Højdepunkter fra Herlev-Herning