Hvidovre kunne sagtens være indsatsen bekendt torsdag aften

Hvidovre havde valgt modstander fra øverste niveau, da de spillede deres første testkamp inden deres sæson i den nye 1. division starter.

Sølvvinderne fra Herning var kommet til byen, og lad det være sagt med det samme, der var forskel på holdene.

Herning var skarpere i tanke og handling og viste klassen i special teams. Hvidovre har hentet Lasse Holm Mortensen i Herlev og sammen med Emil Møller Rasmussen, står han for meget af den Metal Liga erfaring der er i klubben.

Lettiske Gustavs Samitis i Hvidovre-målet fik uvurderlig træning inden han i slutningen af anden periode, blev afløst af tjekken Jakub Shuhrovec.

Herning første 3-1 efter de første 20 minutter, men Hvidovre bed fra sig i perioder, hvor Jesper Bøgh Horsted også lykkedes med at passere Valdemar Andersen i Herning-buret.

Anden periode tilhørte i stor stil Herning, hvor især Magnus Carlsen strålede med sin fart og sin tekniske kunnen. Målet til 6-1 var høj individuel klasse. T

rætheden var tydelig hos 1. divisionsmandskabet efterhånden som kampen skred frem.

Den tidligere Hvidovre-spiller Victor Cubars viste sig flot frem på sin gamle hjemmebane, med to mål og en assist i tredje periode. Herning vandt overbevisende med 11-2 i Hvidovre, men Morten Tranbergs tropper kan bestemt være indsatsen bekendt.

Södertälje besøger Rungsted i aften Årets ishockeydommer: Han ser sig ikke tilbage