Niklas Andersen og Christian Wejse klar til at møde de gamle makkere fra Esbjerg i aften

Det er en stor dag for ishockeyen i Bremerhaven i dag. 

For første gang i 532 dage må Fischtown Pinguins - byens ishockeyhold - spille foran tilskuere. 

Der kan være op til 2900 tilskuere i arenaen i det nordtyske, hvor Pinguins de seneste sæsoner har udviklet sig fra at være en underdog til et mere stabilt DEL-hold, der spiller med, hvor det er sjovt. 

Fischtown Pinguins har gennem årene været flittige besøgende i de danske arenaer med formålet at scoute og hente Metal Liga-spillere til klubben, og specielt de jyske klubber - ikke mindst Esbjerg, SønderjyskE og Herning - har ofte måttet se deres profiler smutte sydpå. 

Således har Esbjerg nu tre tidligere profiler i Bremerhaven: Anders Krogsgaard, Niklas Andersen og Christian Wejse. 

Førstnævnte er udtaget til landsholdet i stedet for en skadet Oliver Larsen, men mon ikke Andersen og Wejse kan se frem til et par gode nærkampe med de gamle venner?

Esbjerg-mandskabet trillede af sted i aftes og kan stensikkert glæde sig til en fin oplevelse i den gode atmosfære, der altid hersker i Bremerhaven, og som mange danske mandskaber har fornemmet gennem tiden. 

Jason Jaspers kunne netop i løbet af unge lancere den talentfulde Ricards Puce som holdets andetmålmand. Letten er en yderst kompetent, ung målmand, som sagtens kan få en håndfuld kampe eller mere i den kommende sæson. 

Kampstart 20:00 i Bremerhaven. 


100 kilo Lapenkov klar til debut i Herlev SønderjyskE klar til sidste test før Champions Hockey League